Sol·licita pressupost sense compromís

  Tipos de Cancelas de Aluminio

  Els tipus de cancel·les d’alumini per a jardí, terrasses i murs

  Les cancel·les d’alumini son una alternativa interessant per tancar i parar jardins i terrasses. I no només això, les cancel·les de jardí d’alumini també són molt útils per instal·lar-les sobre els murs per aportar més seguretat a l’habitatge. Per norma general, les tanques o cancel·les per a jardí solien fabricar-se amb materials com la fusta o el metall. Tot i això, cada vegada són més persones les que opten per les cancel·les d’alumini gràcies a la seva durada, resistència i el nul manteniment.

  A més, no únicament serveixen per limitar espais privats dels nostres habitatges, sinó també són una excel·lent solució decorativa per al tancament exterior de la nostra casa.

  I, per si no n’hi hagués prou, gràcias a les característiques de l’alumini,

  comptarem amb unes cancel·les i tanques molt resistents i una alta durabilitat demostrable, suportant les inclemències meteorològiques.

  Al mercat dels tancaments d’alumini és difícil no perdre’s amb la gran varietat de tipus i models de cancel·les i tanques que es poden instal·lar en qualsevol espai. No obstant això, n’hi ha una part positiva; el més probable és que amb la gran varietat de tancaments que hi ha, és que acabis trobant el model que més encaixi amb les teves necessitats i requeriments.

  A continuació, explicarem els diferents tipus de cancel·les d’alumini més comuns que et pots trobar i els seus principals beneficis.

  Tipus de cancel·les de jardí

  1. Corredisses

  Les cancel·les corredisses es caracteritzen perquè compten amb un accionament inferior compost de dues rodes, les quals permeten que es mogui de manera horitzontal.

  Depenent de les característiques del terreny i dels requeriments del client, aquestes poden ser accionades per una guia superior.

  Les cancel·les corredisses també es caracteritzen per la seva robustesa i fiabilitat, ja que estan fabricades en alumini, i són molt resistents a les condicions atmosfèriques. L’estètica és una de les premisses de fabricació d’aquestes cancel·les, atorgant a casa teva una imatge molt més elegant gràcies als diferents models que podrem triar.

  1. Practicables

  Aquest tipus de portes de cancel·la es caracteritzen per tenir un moviment pivotant al lateral. Compten amb la possibilitat que siguin d’un o dos fulls, sempre segons les preferències del client. Estan pensades perquè siguin accionades per una sola persona sense que aquesta sol·liciti ajuda a algú més i perquè el tancament resistent i segur de l’edifici estigui garantit.

  A causa de la lleugeresa de l’alumini, es podran evitar futures desvinculacions d’alguna de les fulles, a causa del seu ús i característiques. També s’aconseguirà un accionament suau i silenciós, de manera que no molestaràs a ningú, sent molt útil quan parlem de les comunitats de propietaris o zones residencials.

  1. Fixes sobre mur

  Les tanques d’alumini fixes per a exterior són una excel·lent alternativa, ja que proporcionen un tancament segur, sòlid, durador i bonic i s’incorporen al conjunt del disseny de l’edificació de gran manera. Les tanques dalumini es poden fabricar a mida, són fàcils de muntar i compta amb un manteniment mínim.

  Gràcies al fet que aquestes tanques es fabriquen amb perfils d’alumini, ens ofereixen una de les millors qualitats; no s’oxiden.

  Si el que busques és instal·lar un tancament per al teu habitatge o delimitar espais exteriors com el pati, la piscina o la terrassa, les tanques d’alumini per a exterior són una excel·lent opció.

  En definitiva, les cancel·les d’alumini es poden personalitzar. Per això, podràs dissenyar la teva pròpia cancel·la que es fabricarà en alumini per brindar més lleugeresa a la teva cancel·la, però sense perdre seguretat.

  Per a la teva comoditat, podràs instal·lar una cancel·la motoritzada o diverses, depenent de les teves necessitats. Cosa que t’ajudarà en el dia a dia perquè la podràs accionar a través d’un motor per a la seva obertura, sense la necessitat de fer cap esforç.

  Si estàs buscant un fabricant de carpinteria d’alumini a Granollers, no dubtis contactar amb nosaltres. T’assessorarem, passarem a prendre mesures, valorarem un pressupost personalitzat i ens posem fil a l’agulla. ¿Comencem?