Sol·licita pressupost sense compromís

  El manteniment de les finestres d’alumini

  Les finestres d’alumini correctament fabricades i instal·lades per Tancal, fusteria d’alumini que compta amb operaris professionals, tindran durant molts anys un funcionament correcte. Si hi podem afegir un breu manteniment cada cert temps, el seu funcionament serà encara més durador i perllongat.

  L’adequat manteniment i conservació de les fusteries és necessari tant pel que fa al seu aspecte com al seu comportament, amb l’objectiu de compensar el desgast ordinari dels productes, així com el seu envelliment natural. En cada cas, l’equip de Tancal proporcionarà les instruccions següents adequades al client.

  El manteniment i la conservació consisteixen en:

  • Netejar periòdicament la fusteria
  • Lubricar una vegada a l’any determinats components mecànics necessaris per al bon funcionament
  • Comproveu que els orificis de drenatge (que permeten l’evacuació de les aigües) no estan obstruïts.

   

  Com? Tan senzill com netejar vidres…

  • Esponja no abrasiva
  • Aigua tèbia amb detergent inert (pH entre 5 i 7)
  • Esbandit amb aigua neta sense afegits
  • Assecat amb un drap suau i absorbent

   

  *No utilitzar mai productes agressius com determinats detergents domèstics, lleixius i dissolvents, productes molt àcids o bàsics, així com qualsevol abrasiu en general (esponges metàl·liques, paper de vidre, etc.)

  Amb quina freqüència mínima?

  • 1 cop a l’any: mig poc agressiu – zones urbanes i rurals poc denses
  • 1 vegada cada 6 mesos: zones urbanes denses, industrials o marítimes, així com a llocs on no plou mai. Cal preveure una freqüència més gran si hi ha agents ambientals agressius.

   

  I finalment, però no menys important…

  Quan ens assegurem que la finestra està perfectament neta, és hora de prestar atenció al seu funcionament a la recerca de fallades per executar les pertinents tasques de manteniment.

  És important observar com es desplaça la finestra en la seva obertura i tancament, prestant especial atenció a si aquesta s’alenteix o no, ja que això puc significar un problema al sistema d’obertura.

  També cal fixar-se a les bandes de plàstic que sostenen l’estructura del vidre al marc d’alumini per comprovar que es troben en perfecte estat. Si analitzeu qualsevol anomalia us recomanem que ens truqueu i un expert a la fusteria d’alumini anirà a comprovar l’estat de les finestres.

  Descobreix com desinfectar l’alumini en aquest blog.

  A Tancal Fusteria d’Alumini volem proporcionar-te el millor servei i la millor qualitat en tota la nostra oferta. Per aquest motiu, a més de fabricants i instal·ladors, també oferim servei postvenda a tota la zona del Vallès Oriental i rodalies per resoldre qualsevol incident amb la fusteria de la teva llar, hagi estat o no instal·lada pel nostre equip. Pots posar-te en contacte amb nosaltres si necessites més informació.