Sol·licita pressupost sense compromís

  Avantatges de les finestres d’alumini davant de les de PVC

  Ha arribat el moment de plantejar-te una reforma al teu habitatge o la construcció d’una nova llar i l’elecció del material de les finestres és un dels aspectes que et causa més indecisió. Et trobes en aquest punt?

  La majoria de les vegades, ens acabem decantant, per tant, en una opció com en l’altra en funció de falsos mites i mitges veritats que s’han anat creient i recopilant al llarg dels anys. Però si et som sincers, aquestes decisions no solen ser les correctes.

  Com a especialistes en la fabricació i instal·lació de finestres d’alumini, en aquest article us exposem a continuació algunes de les qualitats i avantatges que té l’alumini, material que s’empra majoritàriament al sector de la construcció, davant del PVC (policlorur de vinil). Així i tot, això no vol dir que el PVC no tingui també els seus beneficis.

  Els avantatges de l’alumini davant del PVC són múltiples. De fet, són molts els països europeus que només instal·len finestres d’alumini per les seves altes propietats.

  Però, per què és millor instal·lar finestres d’alumini? Què és preferible actualment? Quina comporta més inversió?

  Pren nota! Et resolem els teus dubtes.

  ventanas-aluminio

  És sostenible mediambientalment

  Un dels avantatges més coneguts de l’alumini és la seva capacitat de ser sostenible mediambientalment. Es pot reciclar infinites vegades obtenint sempre les mateixes propietats. El PVC, a més de contenir materials nocius i tòxics, és contaminant i perd les seves propietats en gran manera, cosa que es reflecteix aleshores, en menys qualitat.

  Major durabilitat

  Directament relacionat amb el punt anterior, la qualitat de l’alumini permet allargar-ne la vida útil. Així mateix, que un material compti amb les màximes qualitats sempre es reflectirà en la facilitat de manteniment.

  Les finestres de l’Empire State de Nova York es mantenen intactes des de la instal·lació fa més de setanta anys. Aquest és només un exemple de com les finestres d’alumini preserven les seves propietats al llarg dels anys i tenen més durabilitat, aconseguint que l’hermetisme i l’aïllament siguin els mateixos que els del primer dia.

  De fet, un dels mecanismes amb més importància en la seva fabricació i instal·lació és el trencament del pont tèrmic, que assegura l’aïllament més gran.

  És més segur davant d’incendis o robatoris

  Aquest material és molt més robust i fort que el PVC. En cas d’un possible intent de robatori a l’habitatge o un local, les finestres o les portes d’alumini resistiran als cops gràcies a la seva gran resistència. A més, en cas d’incendi, l’alumini fon a 660° i és innocu, dues propietats que no són presents al PVC o la fusta.

  Un disseny més versàtil

  Amb l’alumini podeu aconseguir una quantitat d’acabats infinita. Tant portes com finestres poden acabar en brillant o mat, i en tots els colors disponibles. Això permet usos molt diversos, incloent-hi efectes simulant la fusta.

  A més, també hi ha l’opció d’escollir terminacions bicolors: amb un acabat exterior i un d’interior que no siguin necessàriament iguals. Aquesta opció és perfecta per a comunitats o edificis que hagin de complir una normativa estètica.

  És més rendible econòmicament

  Encara que la inversió inicial sol ser més gran, la seva gran resistència i durabilitat garanteixen la inversió a llarg termini. A més, a Tancal realitzem cada pressupost personalitzat i a mida perquè puguis fer el canvi de finestres per preus competitius.

  La seva vida útil és molt més llarga que la del PVC, que presenta menor resistència a les condicions climàtiques, es fa malbé més fàcilment al llarg dels anys, envelleix perdent qualitats, tant estètiques com funcionals. Invertir en finestres d’alumini et permetrà comptar amb qualitat i seguretat a casa teva, per molts anys.

  Si continueu tenint dubtes sobre quin projecte seria el més convenient per al vostre espai, els nostres tècnics poden examinar i dissenyar la millor opció per a tu. Pots consultar per tu mateix les diferents finestres que fabriquem i instal·lem o preguntar-nos directament a través del formulari de contacte sense cap compromís.