Sol·licita pressupost sense compromís

  Toldos: cómo escoger el mejor para tu casa

  Tendals: Com escollir el millor per casa teva?

  Com fusteria d’alumini a Barcelona, ​​comptem amb un gran varietat de tendals per cobrir les teves necessitats siguin quines siguin. Els tendals per a finestres, terrasses o balcons ofereixen múltiples avantatges que segurament ja coneixes. Segurament estiguis pensant en comprar un tendal. Prendre la decisió encertada no és senzill. Així que anem ajudar-te amb el següent article.
  La principal funció d’un tendal és evitar l’entrada de les radiacions solars a la nostra casa. La qualitat del tot també ajudarà a evitar que entri la calor. Si vols que el tendal que instal·lis al teu habitatge compleixi aquestes dues funcions essencials, hauràs de prestar especial atenció a les característiques de la lona.
  Per escollir lones per a tendals hauràs fixar-te en la densitat, el color i la fabricació. Només d’aquesta manera encertaràs i podràs reduir l’entrada dels raigs de sol i la calor al teu habitatge.
  Basant-se el pressupost i a el nivell de comoditat que vulguis tenir, pots escollir entre instal·lar un tendal elèctric o un de manual.

  • Els tendals elèctrics són una mica més cars, però molt més còmodes que els tendals manuals. I és que tan sols cal que accions un botó perquè el tendal s’obri o es reculli automàticament.
  • En canvi, en els tendals tradicionals l’acció hauràs realitzar-la tu mitjançant una maneta.

  Finalment, si voleu aprofitar el tendal per guanyar en intimitat davant veïns i vianants has de centrar-te en l’estructura del tendal. En aquests casos recomanem optar per un tendal d’alumini amb una estructura obliqua perquè actuï com a mur entre el teu habitatge i l’exterior.
  Si tot i aquests consells segueixes sense tenir clara l’elecció de l’tendal ideal per a casa, no tens més que anar a Tancal i el nostre equip de professionals de la fusteria d’alumini a Barcelona et resoldrà tots els teus dubtes.