Sol·licita pressupost sense compromís

  Cancelas de aluminio

  Tanques d’alumini, el que necessita el teu jardí

  Com experts en la fusteria d’alumini a Barcelona, ​​ens especialitzem en la instal·lació de tanques de jardí i tanques. Així que si ets d’aquestes persones afortunades que gaudeixen de jardí a casa, aquest article t’interessa. Comentarem breument els principals beneficis de les tanques d’alumini. Segur que ràpidament et donaràs compte de per què són la millor opció per casa teva. Anem a veure-ho.
  Les característiques de l’alumini com a material fan que sigui flexible i que puguem adaptar el disseny de les nostres propostes a l’estil que desitgis sense problema. És ideal per a qualsevol projecte, siguin quins siguin els trets del teu jardí o pati.
  A més, has de tenir present que la resistència de les tanques de jardí d’alumini davant les circumstàncies climatològiques adverses i la durabilitat davant el pas de el temps fan que no pateixin cap desperfecte. Ni s’oxiden ni es deformen. Una cosa que és imprescindible per a mobiliari que ha d’estar a l’exterior.
  Podràs oblidar-te de envernissar, pintar, etc. les tanques de jardí. El seu manteniment és d’allò més senzill que hi ha. Es redueix únicament i exclusivament a una neteja amb aigua i sabó. Després, s’esbandeix amb aigua i té una cancel·la de jardí lluent com si fos nova.
  Per si fossin pocs els avantatges de les tanques d’alumini, encara hi ha altres més que segurament sigui de les més importants. I és que pel tipus d’articulació que fan servir, es redueix la càrrega en els murs davant les portes tradicionals de ferro. Això evita que hi hagi futurs danys a la paleta.
  Si sumem totes els beneficis citats, sembla clar que tant les tanques d’alumini com les tanques d’aquest mateix material no poden faltar al teu jardí. Pots contactar amb el nostre equip de professionals en fusteria d’alumini perquè t’assessorin i et presentin un disseny personalitzat.