Sol·licita pressupost sense compromís

  Separación de ambientes

  Quins beneficis té separar ambients a la meva vivenda

  Crear nous espais a casa teva per mitjà de la separació d’ambients pot portar una sèrie de beneficis a tenir en compte. Tant si vols aixecar un nou envà com si no vols fer obres, separar ambients t’ajudarà a crear espais amb personalitat pròpia. A Tancal Fusteria d’Alumini hem afegit un nou sistema d’alumini que ens permet dividir zones del nostre habitatge d’una manera molt elegant i moderna. En aquest article us deixem alguns avantatges de dur a terme una separació d’ambients.

  Nous espais sense necessitat d’obres

  Separar ambients no sempre implica haver de realitzar obres a casa. Aquesta és una dels beneficis de la necessitat de crear nous espais en un habitatge. Moltes persones creuen que només aconseguiran fer divisions a casa per mitjà de l’aixecament d’envans. No obstant això, hi ha altres opcions sense obra que resulten igual d’eficaços. Algunes d’elles són:

  • Envans de vidre per separar ambients sense perdre lluminositat ni sensació d’amplitud.
  • Portes corredisses que ens permeten obrir i tancar espais sense haver d’aixecar una paret.


  Hi ha qui prefereix els espais amplis i diàfans. No obstant això, altres opten per disposar de diferents habitacions o estances ben separades unes de les altres. Està clar que pel que fa a reformes es refereix, tot és qüestió de gustos.

  Més intimitat

  Aquest nou sistema de què disposem permet que els residents d’un habitatge disposin d’una major intimitat visual i acústica. De vegades una simple separació visual encara que sigui sense envà pot ajudar a millorar la intimitat de les persones.
  A la fi i al el cap, és una qüestió de diferenciar zones dins de la casa, a fi d’establir una barrera que ens ajudi a determinar on comença un espai i on acaba l’altre. Així mateix, la separació d’ambients és beneficiosa per aïllar determinades estades de soroll. Mampares, panells de vidre, portes corredisses … Són ideals per separar ambients dins d’un habitatge i guanyar en intimitat sense haver de perdre metres quadrats útils.

  Funcionalitat

  La divisió d’espais aporta a les llars una major funcionalitat. Tot això, sense perdre llum ni ventilació. Has de tenir en compte que moltes de les divisions que t’hem esmentat són plegables o movibles, de manera que podràs ampliar la funcionalitat d’una habitació a poder disposar-ne tant oberta com tancada.

  Per a gustos… colors!

  Al dividir ambients dins d’una casa estem donant ales a la creativitat. Tots els separadors que hem esmentat anteriorment poden triar-se en base a l’estil creatiu de casa teva perquè a Tancal, disposem d’una gran varietat per adaptar-nos a cada llar i client. Per exemple, si tens un pis d’estil vintage o amb un estil més minimalista, sempre podràs adaptar les separacions a les seves característiques. Això et permetrà gaudir d’un habitatge molt més creatiu i amb un disseny ajustat a les teves necessitats.
  A Tancal comptem amb un ampli equip de professionals que cumpliran amb la teva demanda gràcies al seu treball degut a la seva gran experiència en el sector. No ho dubtis més. Ha arribat el moment de donar-li una nova imatge a la teva llar per mitjà de la separació d’ambients. Posa’t en contacte amb nosaltres i li aportarem tota la informació que necessiti sense cap compromís.