Sol·licita pressupost sense compromís

  Mampara de ducha

  Quin tipus de mampara de dutxa s’adapta millor al teu bany?

  En Tancal Fusteria d’Alumini som líders en els tancaments de finestres a Barcelona, ​​però també ens especialitzem en la instal·lació de tots els tipus de mampara de dutxa i banyera.
  A continuació repassarem breument els diferents tipus de mampares de bany que podem oferir-te per aconseguir el wc que sempre has somiat tenir a casa.
  Si tens un lloc petit, pots optar per una mampara de dutxa corredissa en què les portes es mouen a través d’una guia per rodaments. Això t’ajudarà a guanyar espai fent que el teu bany sembli més gran.
  Amb un funcionament similar a la mampara corredissa, tenim la mampara plegable. Com el seu propi nom indica, el seu principal avantatge és que es plega amb el que aconsegueixes més espai quan entres o surts de la dutxa.
  Si prefereixes una mampara abatible, pots escollir si la vols amb perfil o amb frontisses. Les mampares abatibles amb perfil es col·loquen en els extrems de les fulles, en canvi, les mampares abatibles amb frontisses s’utilitzen com sostenidor de la porta. Totes dues són molt bones opcions, però si creus que pots tenir problemes amb l’estancament d’aigua, et recomanem les mampares amb perfil.
  Un altre tipus que és molt popular és la mampara que no té porta i en el seu lloc deixa un espai obert per accedir a la dutxa o banyera. La hi coneix com mampara walk-in causa de la seva fàcil accés.
  Ara que coneixes els tipus, tan sols et falta escollir entre l’àmplia gamma de models de mampares que tenim. Com sempre l’estil del teu habitatge, el pressupost i l’espai de què disposis jugaran un paper essencial en l’elecció de la mampara adequada.
  No et preocupis, a Tancal Fusteria d’Alumini t’ajudem a prendre la decisió encertada. El nostre equip t’ajudarà a escollir el tipus de mampara que s’adapti millor a les teves necessitats.
   
  Agradecimientos imagen House photo created by lifeforstock