Sol·licita pressupost sense compromís

  Mampares protectores enfront del COVID19

  La crisi del coronavirus obliga les empreses a buscar solucions per quan es reprengui l’activitat laboral total. Una de les opcions que a Tancal Aluminis oferim és aquesta mampara protectora que a continuació us detallarem les seves característiques.
  Aquestes mampares, són unes peces de vidre transparent temperat que permet crear una pantalla entre les dues persones o elements i així evitar una possible contaminació directa.
  És d’un vidre temperat a 6 mm i compleix totes les normatives de seguretat del vidre temperat amb el Marcat CE. Amb aquestes característiques els nostres vidres suporten una alta resistència als cops, ratllades i a la neteja amb qualsevol producte químic de mercat sense perdre la transparència.
  moltes funcions; pot servir per separar entre taules, com a separador al taulell d’atenció a client, per protegir pantalles d’ordinador d’ús compartit, etc … Com podeu veure, es pot adaptar perfectament a qualsevol tipus de negoci. Com podeu veure, es pot adaptar perfectament a qualsevol tipus de negoci i comerç.

  Finalment, volem recordar-los que A TANCAL CREEM SOLUCIONS, NO PROBLEMES. Així que, si vostè vol protegir-se a si mateix i al seu equip, compta amb aquestes mampares protectores que no deixaran que el COVID19 interrompi un cop més el seu treball.
  Descarrega el Catàleg de les Mampares ANTI-CONTAGI de TANCAL en PDF.
  Vols més informació? Contacta amb Tancal i deixi que ens encarreguem nosaltres.