Sol·licita pressupost sense compromís

  Mamparas divisorias de oficina

  Mampares divisòries d’oficina: professional i diferent

  A l’hora de decorar una oficina hem de tenir en compte la col·locació i l’aspecte dels diferents elements (mobles, despatxos, taules, cadires i armaris) que componen una oficina. No obstant això, a l’hora de dissenyar una oficina i col·locar el mobiliari moltes vegades no contemplem un aspecte fonamental com és la distribució d’espais. Això és fonamental a l’hora de realitzar ampliacions, reduccions i qualsevol canvi que vulguem fer en un futur. Afortunadament, hi ha fórmules i elements divisoris com les mampares divisòries d’oficina que permeten adaptar-se a qualsevol lloc i espai de treball, a més de ser una de les millors opcions per dividir un lloc de treball.
  Una mampara d’oficina no se sol contemplar com una solució a l’hora de dividir una oficina, però, a Tancal oferim una gran varietat de models totalment personalitzats que et faran canviar d’opinió. Òbviament, depenent de l’espai i la necessitat, no s’utilitzen mateix tipus de mampares. És per aquest motiu, que us mostrem a continuació tres tipus diferents … Pren nota!
  Les mampares de vidre
  Aquest tipus d’envà mòbil o element separador permet la creació d’un espai més ampli gràcies a les seves característiques. El cristall permet l’entrada de llum i no coacciona l’espai ja que l’augmenta a el deixar passar la lluminositat.
  Les oficines dividides amb mampares de vidre es poden separar en altres més petites sense renunciar a la privacitat, ja que encara que es divideixen, doten a l’espai de certa autonomia per realitzar trucades o reunions.
  Divisòries oficina mixtes
  A l’hora de dissenyar nous espais de descans i treball molts interioristes i decoradors utilitzen mampares d’oficina mixtes. Aquestes mampares aporten una versatilitat no només estètica, sinó funcional pel que és l’element perfecte a l’hora d’aïllar, però no tancar de el tot.
  Les característiques d’aquestes divisòries són la combinació de taulers amb finestres i parets de vidre o vidre. Aquesta barreja dóna molt joc visual a l’oficina i permet una major integració en l’entorn ja que podem pintar i personalitzar el tauler amb diferents materials (acer, fusta) segons les vostres necessitats i gustos.
  Mampares d’oficines cegues
  Les seves característiques són diferents a les de la resta de mampares divisòries gràcies a que pots crear envans amb elles i formar mòduls o compartiments. Aquesta mampara d’oficina se sol col·locar a les cantonades i se solen utilitzar en llocs on vulguem accedir fàcilment sense renunciar a la privacitat.
  Aquestes mampares destaquen per que no segueixen una línia continuista de la resta de l’oficina, però, poden ser útils en molts casos i es poden combinar amb mampares de vidre o mixtes per transformar el lloc de treball.
  En definitiva, les divisòries oficina ens donen intimitat visual, reducció de soroll, més llum i elegància. Descobreix més coses de les divisòries d’oficina i posa’t en contacte amb nosaltres per a qualsevol dubte que li sorgeixi.