Sol·licita pressupost sense compromís

  ¿Cómo Escoger el Mejor Diseño para las Ventanas de mi Casa?

  Com escollir el millor disseny per a les finestres de casa meva?

  En una casa d’obra nova es pot escollir el lloc, forma i mida, però en una reforma, si vols canviar o afegir una finestra, hauràs de tenir en compte el tipus d’habitatge i la seva estructura. En tots els casos, l’objectiu serà dissenyar una finestra que serveixi per ventilar la casa, fàcilment maniobrable i que, a més, contribueixi a l’aïllament tèrmic i acústic.

  Tancal Aluminis ofereix des del primer moment una constant comunicació amb el client per poder adaptar-se a les seves necessitats i llar amb èxit. A més, presenta un pressupost sense compromís que es podrà dur a terme lluny de dificultats.

  Dissenya la finestra segons l’orientació i el clima

  Si l’orientació de la finestra és sud, fes-ampla i aprofita el sol directe, que es convertirà en font de calor gratuïta -en climes càlids, afegeix tendals i persianes. A Tancal garantim una bona instal·lació de finestres i tendals d’alumini amb una satisfacció reeixida a llarg termini. Al nord, en canvi, creiem que convé que els espais siguin més petits -cal reduir al mínim les finestres que s’obrin a l’oest, per on es pon el sol.

  Fes un estudi de la façana

  Pensa en la tipologia de la seva casa – planta baixa, entre mitgeres, aïllada, bloc de pisos- i en el seu estil.

  • Entremitgeres. Si hi ha pati, l’ideal seria obrir portes balconeres perquè hi hagi una comunicació més fluida i una visió àmplia des de l’interior. Si estàs reformant la casa, tracta d’ubicar en aquesta zona, ambients de dia. ¿Recomanacions? Sistemes corredissos elevables i els plegables, que faciliten el funcionament de les obertures.
  • Casa aïllada pels quatre costats. Si bé la finestra s’estudia primer en relació a l’espai interior i la seva funció, tracta de buscar un disseny que sigui proporcional i igual per a tota la casa, és a dir, que pugui reduir-se i ampliar-se proporcionalment.
  • Si la teva casa està en un bloc de diversos pisos i no pots alterar la mida ni obrir nous buits en façana, perfecciona, els sistemes d’obertura i perfilerías -ganarás en aïllament. També pots canviar vidres o triar un sistema de doble faç, perquè per fora no s’alteri l’aspecte original, però per dins tinguis l’acabat que vols.
  Batent, corredissa, plegable: opta per un sistema d’obertura manejable

  És el punt més compromès, perquè una finestra amb un sistema d’obertura inadequat es converteix en un problema. Tancal Aluminis li ofereix alguns dels sistemes amb els quals treballa i recomana:

  • Batent: ideal per a finestres d’una o dues fulles. Hauràs de visualitzar l’espai de rastreig i si t’interessa que obri cap a la dreta o cap a l’esquerra.
  • Corredera: el perfeccionament en les juntes entre fulles ha millorat el seu aïllament tèrmic i acústic, la permeabilitat a l’aire i l’estanquitat a l’aigua. La de màxim aïllament és la corredissa elevadora. Ideal per a espais amplis.
  • Basculant, pivotant, projectant: es mouen en eixos horitzontals o verticals dins de l’obertura, el que dóna més opcions per instal·lar-la cap a l’interior o l’exterior de l’buit.
  • Plegable: sistema ideal per obertures àmplies.
  • Guillotina: és com una corredissa vertical. Perfectes per a formats verticals i estrets; a l’igual que les corredisses, permeten un control precís de la ventilació.
  Fusta, PVC, alumini: escull el material de la finestra pensant en l’aïllament i estil

  Els dos primers són aïllants naturals; el tercer, per a aconseguir-ho, ha d’incorporar trencament de pont tèrmic.
  Estèticament, la fusta aportarà naturalitat i calidesa; el PVC, per l’aspecte i gruix dels seus perfils, és indicat per reemplaçar fusteries de fusta quan busquem mantenir trets clàssics.
  Finalment, l’alumini, es pot usar gairebé en qualsevol estil. A més, a diferència de la fusta posseeix un recobriment natural protector d’òxid que evita que calgui pintar-freqüentment. És un metall molt resistent als cops i generalment el seu perfileria és força estreta amb el que s’aconsegueix un augment de la llum que entra per la finestra. L’alumini és un material difícilment inflamable, una qualitat molt desitjable per a la seguretat enfront de foc del nostre habitatge. Una altra gran avantatge d’aquest material, és que l’alumini ofereix gran varietat de colors i és fàcilment emmotllable, el que permet dur a terme tot tipus de dissenys.
   
  En definitiva, segons les necessitats i gustos, Tancal serà sempre la millor opció pel que fa a dissenyar les finestres de la seva llar. Som una fusteria d’alumini que elaborem projectes d’excel·lència per a tot tipus de clients.