Sol·licita pressupost sense compromís

  Beneficios de las Puertas de Aluminio

  Els beneficis de les portes d’alumini per a la teva llar

  Les portes d’alumini a Barcelona així com a la resta de país estan de moda. Són una de les millors opcions per a qualsevol llar. Per què? Les seves característiques aporten una sèrie de beneficis a qualsevol casa que ningú vol deixar escapar i segur que tu tampoc. Anem a descobrir-los:

  • Pura elegància:

  Com ja hem vist en l’article de les avantatges de la fusteria d’alumini, aquest material permet una gran varietat de possibilitats. Això aplicat a les portes fa que sempre obtinguem les portes amb els millors acabats.

  • Ecològic:

  L’alumini és un dels materials més abundants al món, per tant la seva utilització no perjudica tant el medi ambient com si podrien fer-ho altres materials. A part d’això, les portes d’alumini reduiran la pèrdua d’energia de la llar.

  • Fàcil manteniment

  Per tenir sempre unes portes d’alumini impecables n’hi ha prou amb tractar-les de les forma adequada i netejar-les de forma periòdica amb un drap suau i una mica d’aigua amb sabó. ¿Fàcil veritat?

  • Portes per tota la teva vida

  Quan escullis les portes d’alumini per a la teva casa més val que ho facis amb cap, ja que vas a tenir porta per anys i anys. Estem parlant d’un material molt resistent. Això ens va a aportar una durabilitat a la qual pràcticament cap altre material pot arribar a fer ombra.
  Si pots tenir una porta en la teva llar amb tots aquests beneficis per què anaves a escollir un altre material?
  Sembla clar que la millor elecció són les portes d’alumini i aquest és el motiu pel qual cada vegada són més presents en totes les cases d’Espanya.
  Si vols obtenir més informació sobre com encaixarien a casa teva, no tens més que posar-te en contacte amb Tancal. Els nostres professionals t’assessoraran i et presentaran una proposta a mida.