Sol·licita pressupost sense compromís

  Els avantatges de les baranes d’acer inoxidable

  En el moment de triar una bona barana per a la llar, oficina, negoci o qualsevol altre projecte, moltes persones es desconcerten el veure tants materials i varietats diferents. Si es encuentraa en aquesta situació, Tancal li mostra quins són els avantatges de les baranes d’acer inoxidable.

  Rentables

  El preu, com tot, és un dels factors més important a l’hora de comprar una barana. No obstant això, l’acer inoxidable pot resultar el material més assequible, ja que amb prou feines requereix manteniment i pot fins suportar les condicions climatològiques més extremes. Per netejar una barana d’acer inoxidable i quedi brillant només necessitarà un drap mullat. A més, l’acer inoxidable mai s’enfonsarà, fracturarà o deformarà amb el temps

  Resistents

  Si fem referència a la durabilitat i resistència, l’acer inoxidable és el rei. En comparació amb la fusta o altres materials, les baranes d’acer inoxidable són molt més resistents i segures. A més, no s’oxiden, el que les converteix en l’opció ideal per a instal·lar a l’exterior.

  Varietat de dissenys

  Avui dia hi ha una gran varietat de dissenys en baranes d’acer inoxidable. En funció de l’estil particular del teu projecte, es poden triar baranes quadrades o corbes per combinar-les amb qualsevol disseny arquitectònic. En Tancal Aluminis trobarà sempre el que està buscant.

  Personalització

  Cal destacar que les baranes d’acer inoxidable pots dissenyar-les sota les teves pròpies especificacions, ja que són completament personalitzables. Gaudiu de total llibertat per donar forma al seu barana de la manera que vulgui amb Tancal!

  Atractives

  Si busca alguna cosa modern i estètic, no hi ha res com les baranes d’acer inoxidable! Són altament atractives i donen força a el disseny. I, com a consell, per rematar un estil més personal en unes escales obertes, pot afegir a el disseny una coberta protectora de cristall (això ja depèn de vostè!)
  Tria les seves baranes sàviament amb l’equip Tancal que l’assessoraran en tot moment. I, si té nens a casa, assegureu-vos d’instal·lar baranes d’acer inoxidable de la major qualitat. Tancal es compromet amb vostè i la seva llar.