Sol·licita pressupost sense compromís

  3 Consejos para el Mantenimiento de las Ventanas que desconocías

  El correcte manteniment de les finestres d’alumini

  El manteniment de les finestres de la nostra llar és una cosa transcendental per contribuir no només a la seva durabilitat i la seva estètica sinó també a la seva eficiència energètica. Una cosa que de vegades passem per alt. És per això que anem a donar-te alguns consells sobre com fer un correcte manteniment de les finestres de la teva llar. Bàsicament ens enfoquem en les finestres d’alumini, però també són aplicables a finestres d’altres materials com PVC o fusta.
  En quin element solem fixar-nos més quan parlem de finestres? Sí, amb la plataforma. Permet que entri la llum a l’interior de la llar i veure el que hi ha a l’exterior. Per això netejar els vidres de les finestres és una de les tasques principals per al seu manteniment. Per fer-ho n’hi ha prou amb usar draps suaus (per evitar ratllar els vidres) i una combinació d’aigua i sabó. També podem optar per un netejavidres de qualitat. Això ja els deixem en les vostres mans. Sobretot s’ha d’evitar qualsevol tipus de drap rugós o fregall que puguin danyar la superfície. D’aquesta manera tan senzilla, deixarem els vidres nets com una patena.
  La majoria de la gent centra el manteniment de les finestres de la seva llar en netejar únicament els vidres, deixant una mica de banda els perfils i les juntes. Igual que amb els cristalls és convenient netejar-los de forma eventual amb aigua i sabó perquè mantinguin la brillantor i el tacte de el primer dia. Recordem que cal evitar l’ús de productes amb dissolvents i fregalls o draps que puguin danyar-los.
  Finalment, hi ha aquells elements de la finestra dels que només ens recordem quan s’espatllen: les ferramentes. El seu manteniment implica una mica més de feina, però no cal fer-ho tan sovint com la resta d’elements. Per anar bé greixar com a mínim un cop a l’any per evitar que els mecanismes d’obertura o tancament es deteriorin.
  Aquests serien els nostres consells per tenir cura de les finestres (d’alumini) de la teva llar i tenir-les sempre com noves. Si tens qualsevol dubte pots consultar amb els nostres especialistes.