Sol·licita pressupost sense compromís

  Cómo limpiar el aluminio manchado

  Com desinfectar i netejar l’alumini

  Els elements d’alumini que tenim al nostre voltant són, sense cap dubte, molt abundants per la qual cosa hem de tenir en compte com es desinfecten. L’alumini és un metall sensible, encara que resistent, i hem de tenir una gran cura pel que fa a la seva neteja.
  Si deixem que la brutícia s’acumuli en els nostres objectes d’alumini, aquests poden arribar a oxidar-se, i l’òxid podria acabar per desgastar els nostres objectes, i, com a conseqüència, deixar-los inservibles … Conseqüència que no volem que passi.
  Si sabem com hem de netejar l’alumini tacat i ho fem de manera regular, els nostres objectes fets amb aquest material no només lluiran millor, sinó que també seran més resistibles.

  Consells abans de començar

  Abans de començar, cal comentar que és molt recomanable fer servir guants al netejar l’alumini, així com també fer-ho en un lloc que es trobi ventilat. Això es deu al fet que els àcids que es deixen anar durant la neteja podrien arribar a ser perjudicials per a la nostra pell.
  També hem de tenir present que al netejar hem de fer moviments en anada i tornada, i mai en moviments circulars. Això es deu al fet que el resultat ha de ser uniforme, i que amb els moviments circulars podríem aconseguir un resultat irregular, la qual cosa la conseqüència seria que trobaríem zones més netes que altres.

  Com desinfectar i netejar l’alumini amb remeis casolans

  A l’hora de rentar i polir l’alumini trobarem al mercat abundants productes de neteja per a aquest metall. No obstant això, hi ha diversos trucs casolans que ens donaran un magnífic resultat, aconseguint que els nostres objectes d’alumini ens quedin nets i lluents, amb tota la bellesa del primer dia.

  • Vinagre, farina i sal

  El vinagre blanc és un producte per netejar alumini molt efectiu. En el cas de l’alumini, farem una pasta amb vinagre, farina i sal. Per a això, tirarem una cullerada de sal en un recipient que contingui vinagre blanc, i anirem afegint poc a poc la farina mentre anem remenant la barreja. D’aquesta manera aconseguirem que aquesta tingui la uniformitat necessària.

  • Bicarbonat sòdic i llimona

  Existeix també aquesta manera de netejar l’alumini, i que ajuda també si hi ha molta brutícia acumulada, és fregant-lo amb una esponja prèviament amarada amb bicarbonat sòdic i suc de llimona.

  Si veiem que no ens fa el mateix efecte en les finestres, per la seva major grau de brutícia, haurem llavors adquirir algun producte químic per a tal fi, dels quals trobarem una gran diversitat en el mercat. O, acudir a professionals de la neteja.

  L’alumini és la millor solució per a la llar; si desitja informar-se de la gran varietat de productes que oferim no dubti en posar-se en contacte amb el nostre equip que està disposat a ajudar-lo i assessorar-lo.