Sol·licita pressupost sense compromís

  Como Elegir el Mejor Toldo para el Hogar

  Consells per triar el tendal ideal

  Sabies que un bon tendal per a la terrassa redueix fins a 10 °C la temperatura de casa teva? O que us pot estalviar fins a un 80% en el consum d’aire condicionat?

  Pots instal·lar-los a balcons, porxos, terrasses o fins i tot en una finestra. Abans de triar-lo, hauràs de considerar diversos aspectes clau perquè compleixi el seu propòsit i sigui durador. Entre aquestes característiques hi ha l’espai, el material del qual està fet, el tipus, si és motoritzat o no… no us perdeu aquesta guia útil que us aportem avui amb la qual aconseguireu trobar el tendal per a la vostra terrassa ideal.

  1. Quin tendal encaixa millor a cada terrassa?

  A les finestres petites, convenen els tendals de capota. A balcons, els models teló, que tenen braços abatibles fixats a una barana, perquè puguis posar-lo en posició vertical. Si la teva terrassa és gran, els tendals de braços articulats són un encert, per la seva estabilitat i precisió.

  1. ¿Pèrgola o tendal?

  Si disposes de 16 a 20 metres d’exterior, la teva opció ideal de tendal és una pèrgola. L’avantatge d’aquesta estructura fixa és que permet posar un tendal de mides més grans i que es poden col·locar tant adossades a una paret com al mig de la terrassa, al pati, o a qualsevol racó del jardí.

  1. Amb cofre, una bona idea!

  Hi ha tres tipus de tendals per a la terrassa en funció de la seva estructura: amb cofre, amb semicofre o sense. El tendal amb cofre és el més resistent i el que no en té, el menys. Quan està en posició tancada, el mecanisme amb cofre protegeix totalment tant la tela com l’estructura i això dona més vida útil al tendal.

  1. Tendals motoritzats, tot benestar

  En només uns segons, el tendal motoritzat baixa a l’alçada de la terrassa que vulguis. Ho fa gràcies al sistema de motorització, que podem instal·lar fàcilment, fins i tot en un tendal que ja tinguis. A més de resultar més còmode, la lona queda perfectament tensada i el tendal dura més, ja que les obertures i tancaments són més suaus.

  1. I en cas de pluja forta o vent?

  A Tancal trobaràs també l’opció d’ampliar l’equipament del tendal per a la terrassa amb sensors de vent i vibració, perquè el tendal es tanqui només si plou o hi ha molt de vent. Els sistemes més sofisticats incorporen programació horària, sensors de presència i fins i tot la possibilitat de simular que la casa està ocupada!

  1. Teles d’alta qualitat per tendals

  La lona del tendal per a la terrassa ha de bloquejar de manera efectiva el sol. Entre els diferents tipus de lones trobem les de polièster, l’opció més econòmica, però dura menys i els colors es desgasten abans. Les acríliques filtren el 80% dels raigs UV i resisteixen bé el vent i la pluja. Per acabar, també són perfectes les teles microperforades, que filtren el 94% dels raigs UV i són la que millor ventilació tenen.

  1. El color del tendal sí que importa!

  Com més fosc és el color del tendal, més protecció solar ofereix a la terrassa, però enfosqueix l’ambient projectant més ombres. Pots posar lones clares si hi ha ventilació, com en una pèrgola.

  1. La comunitat de veïns

  Atès que un tendal a la terrassa afecta l’estètica de l’edifici, abans de decidir-te per un model has de consultar a la comunitat si hi ha algun acord sobre el color o disseny de la tela (llisa, ratlles blaves i blanques, etc.), les mides o la ubicació.

  1. Consells perquè el tendal duri més

  Ara que comença el bon temps, obre el tendal a la terrassa i renta’l amb una mànega, pels dos costats. La pressió de l’aigua us ajudarà a treure les restes i les taques. Si és el tendal d’una finestra, pots fer servir un polvoritzador d’aigua i fregar amb un raspall. Empra un sabó neutre (mai utilitzis productes químics i abrasius) i repassa de tant en tant amb una esponja tot el mecanisme. Així durarà més.

  A Tancal tenim a la teva disposició un ampli catàleg de tendals a mida a Granollers que poden ser manuals o motoritzats segons la necessitat. A més, us oferim un assessorament personalitzat i us elaborem un pressupost sense cap compromís. Contacta ara amb nosaltres!