Sol·licita pressupost sense compromís

  Quins tipus de portes existeixen?

  Existeixen diferents tipus de portes que poden adaptar-se a cada espai segons la seva utilitat y estètica… Però, ¿saps quants tipus hi ha? ¿I quina és la ideal per la teva vivenda?

  No et preocupis si no ho saps! Per ajudar-te a trobar la que més s’adapti a les necessitats de casa teva, en el blog de Tancal Carpinteria d’Alumini repassem les diferents portes d’alumini. Pren nota! 

  Segons la ubicació: 

  Exteriors:

  Vindria a ser la porta d’entrada de qualsevol vivenda. Sense dubte, un dels tancaments més importants, així que optar per l’alumini com a material és una aposta segura per la seva resistència i durabilitat

  Interiors:

  Són aquelles que donen pas a les zones de la casa com terrasses o jardins. Acostumen a tenir vidre per permetre l’entrada de llum natural i aportar sensació d’amplitut als espais on s’hi troben. 

  Segons l’apertura:

  Portes practicables o abatibles:

  De la mateixa manera que les correderes, poden utilitzar-se en portes interiors que donen accés a sales d’estar o zones d’entreteniment. No obstant això, el seu ús més habitual és com a porta d’entrada. 

  Portes correderes:

  Si no disposes de molt espai, les portes correderes són la teva millor opció. A més, el seu fàcil manteniment la fan una alternativa molt comfortable per a qualsevol vivenda. 

  Tens més dubtes? El nostre equip està disponible per assesorar-te, així que no dubtis en contactar amb l’equip Tancal per a qualsevol qüestió o aclariment. També pots visitar-nos als showrooms de Tancal localitzats a Granollers i a Sant Cugat del Vallès.