Sol·licita pressupost sense compromís

  Com triar les persianes d’alumini adequades

  Les persianes d’alumini són una excel·lent opció per millorar tant l’estètica com la funcionalitat de casa teva. A Tancal, fusteria d’alumini de Granollers, oferim una àmplia varietat de persianes d´alta qualitat i resistents que s’adapten a diferents estils i necessitats. En aquest bloc, us oferirem una guia pas a pas per ajudar-vos a triar les persianes d’alumini adequades per a la vostra llar.

  1.Defineix les teves necessitats i objectius:

   • Determina el propòsit de les persianes: Necessites controlar l’entrada de llum, augmentar la privadesa, millorar l’aïllament tèrmic o tot això?
   • Considereu l’estil arquitectònic de la vostra llar i el disseny interior: Quin tipus de persianes s’adaptarien millor a l’estètica del vostre espai?

  2. Tipus de persianes d’alumini disponibles:

    • Persianes tèrmiques (motoritzada o manual)

    • Persianes autoblocants (de seguretat)

    • Persianes Supergradhermetic (enrotllable i orientable)

    • Persianes Persyvex (apilable mitjançant cordill)

    • Persianes Metalunic (apilable i orientable)

  A Tancal, cada tipus de persiana que oferim està acuradament dissenyat i fabricat amb altes prestacions al cap. El nostre objectiu és proporcionar-te productes que no només siguin visualment atractius, sinó també funcionals i duradors.

  3. Considera la qualitat i resistència del material:

   • Tria persianes d’alumini d’alta qualitat per garantir-ne la durabilitat i la resistència a llarg termini.
   • Assegureu-vos que les persianes compten amb tractaments anticorrosió i siguin adequades per suportar les condicions climàtiques de la teva zona, com les que oferim a Tancal.

  Les nostres persianes d’alumini estan fabricades amb materials de primera qualitat, seleccionats amb cura per garantir-ne la resistència i la longevitat. Treballem amb proveïdors fiables i utilitzem tècniques de fabricació avançades per assegurar que cada persiana compleixi els més alts estàndards de qualitat.

  4. Estil i disseny:

   • Tria colors i acabats que s’integrin harmoniosament amb la façana i la decoració interior de casa teva.
   • Considera opcions de personalització, com persianes amb lamel·les regulables, per tenir més control sobre l’entrada de llum.

  A Tancal, entenem que l’estil i el disseny són aspectes fonamentals en triar les persianes d’alumini per a casa teva. És per això que oferim una àmplia varietat d’opcions d’acabats i la possibilitat de motoritzar les persianes per adaptar-nos a les vostres necessitats i preferències.

  5. Mides i ajust:

  A Tancal, ens comprometem a oferir un servei complet i personalitzat als nostres clients. Per garantir que les persianes d’alumini s’ajustin perfectament a l’espai ia les necessitats de cada client, el nostre equip professional s’encarrega de fer visites in situ per fer les mesures corresponents.

  6. Seguretat:

   • Si la seguretat és una preocupació, tria persianes dalumini amb sistemes de bloqueig i seguretat addicionals per protegir la teva llar.

   

  A Tancal ens enorgulleix oferir un servei complet i personalitzat als nostres clients. No només comptem amb una àmplia varietat de persianes d’alumini d’alta qualitat i resistents, sinó que també brindem assessorament individualitzat per garantir que cada client trobi la persiana perfecta que s’ajusti a les necessitats.

  El nostre equip d’experts està disponible per escoltar les vostres preferències, respondre les vostres preguntes i guiar-vos en el procés de selecció. Ja sigui que estiguis buscant persianes enrotllables, venecianes o mallorquines, et proporcionarem tota la informació necessària per prendre una decisió informada.

  A més, els nostres showrooms a Granollers i Sant Cugat del Vallès t’ofereixen l’oportunitat de veure i experimentar directament les nostres persianes d’alumini, cosa que t’ajudarà a visualitzar com es veuran a casa teva i com s’adaptaran al teu estil i decoració.

  Embelleix casa teva i gaudeix dels beneficis duradors de les persianes d’alumini de qualitat!