Sol·licita pressupost sense compromís

  tancal-mosquitera-a-medida

  Les diferents tipologies de mosquiteres

  Fart dels insectes que et venen a molestar mentre intentes descansar aquestes vacances? Obre portes i finestres per rebre els consells que t’oferim sense deixar passar els mosquits! A Tancal disposem de solucions en modalitat de mosquitera a mida perquè pugui encaixar a qualsevol finestra o porta.

  Però, saps quants tipus hi ha i quina és la millor per a casa teva? No et preocupis, l’equip Tancal et dona un cop de mà!

  Aquí t’expliquem tot el que necessites saber sobre com triar mosquiteres. Els tipus que hi ha i els detalls que marquen la diferència. Pren nota de tot i no et perdis cap detall!

  Mosquiteres corredisses

  L’ús de les mosquiteres corredisses és en finestres i portes també corredisses, ja que es fiquen al carril d’aquestes. Requereixen que la finestra, porta o balconera compti amb un carril inferior i superior.

  mosquitera-corredera-tancal-granollers

  Mosquiteres fixes

  Les mosquiteres fixes estan indicades per a tot tipus de finestra, porta o balconera. Permeten una obertura total, si bé una vegada col·locada ha de ser retirada del tot per deixar el buit accessible. És sens dubte la mosquitera més senzilla i eficaç de tota la gamma, adaptable a qualsevol dimensió de finestra. Se sol instal·lar entre 4 suports fixos dins el forat exterior de la finestra.

  mosquiteras-fijas-tancal

  Mosquiteres practicables o abatibles

  Són aptes per a tota mena de finestres, portes o balconeres. Cal adaptar les mesures al buit on es col·locarà la mosquitera abatible. S’obre i es tanca sola mitjançant un sistema de moll o frontisses. També es pot obrir amb el peu gràcies al perfil inferior de la mosquitera.

  mosquitera-abatible-tancal

  Mosquiteres enrotllables

  Funcionen amb un sistema similar al de les persianes. La mosquitera enrotllable vertical està formada per un caixetí, on s’allotja la tela de la mosquitera, i per dues guies per on es desplaça. El caixetí té un moll que permet el recollit de la tela, quan es vulgui, i la part inferior de les guies compten amb uns ancoratges que la mantenen fixa una vegada estesa.

  És una de les solucions més esteses i còmodes, que també compta amb l’avantatge d’ocupar molt poc espai.

  mosquiteras-enrollables-tancal

  Mosquiteres plisades

  Solució que facilita l’ús sobre portes o balconeres, ja que la mosquitera prisada vertical es desplaça horitzontalment sobre una guia molt reduïda a terra. Són una varietat de les mosquiteres corredisses que s’enrotllen als petits tambors laterals de l’estructura.

  mosquiteras-plisadas-tancal

  Els avantatges de las mosquiteres

  • Estalvi: A l’hora de canviar unes mosquiteres suposa una inversió, però l’estalvi un cop les tinguem col·locades serà més gran. No hi haurà necessitat d’encendre l’aire condicionat a l’estiu, ja que podrem obrir les finestres i l’aire entrarà a dins suposant així un estalvi econòmic.
  • Gran resistència: Algunes mosquiteres del mercat són febles i amb malles de tela molt fines o de mala qualitat que acaben trencant-se o deformant-se amb els corrents. Però això amb les mosquiteres Tancal no passa, perquè estan fabricades amb els millors materials i són molt resistents.
  • Tranquil·litat: Manté allunyats els insectes (mosques, mosquits i altres) i no podran entrar a casa teva, gràcies a la protecció que ofereixen les mosquiteres. Podràs gaudir de la teva llar lliure d’insectes vagant-hi.
  • Menys al·lèrgia: La mosquitera que instal·lis a casa teva retindrà molta pols que pugui passar a l’interior de l’habitatge quan tinguem les finestres obertes, de manera que la teva al·lèrgia es reduirà, alhora que farà que tinguem menys pols que netejar.

  Què heu de tenir en compte a l’hora de comprar una mosquitera?

  Puntualment, solem comprar alguna cosa per pura intuïció i després resulta que no encaixa amb el que buscàvem o no s’adapta a l’espai que sí que pensàvem que ho faria. Però Tancal no vol que et passi això amb les nostres mosquiteres perquè les fabriquem a mida per a tu i volem que formin part de casa teva. Així que et donem les claus per saber comprar la mosquitera que realment necessita casa teva:

  Porta o finestra i tipus de lliscament

  L’aconsellat és lliscament vertical per a finestres i el lateral per a les portes. Però a casa teva, tu decideixes com es mouen les mosquiteres i què és el més fàcil per al teu dia a dia.

  Tipus de porta o finestra

  Pensa en el tipus d’obertura que té la fusteria i en la forma que et serà més còmoda d’accionar les mosquiteres quan ho necessitis. Per exemple, si teniu un finestral gran amb fulles corredisses, potser us serà més còmoda una mosquitera corredissa per obrir per un dels extrems en lloc d’obrir al centre, que té difícil accés.

  Mesura del buit

  És el punt més important, perquè segons les mides que siguin, fabricarem la teva mosquitera a mida. ¡I això s’ajusta al mil·límetre! Però no et preocupis, a Tancal disposem de tècnics professionals que s’acostaran a casa teva per recollir les mesures i elaborar-te el pressupost sense cap compromís.

  Per a les mosquiteres corredisses, tingues en compte la posició del capçal

  El capçal és la part que recull la tela. I a les mosquiteres corredisses, es disposa a la dreta o a l’esquerra; i, per tant, la tela s’estén cap a la banda oposada. Aquí, hauràs de tenir en compte com és la teva fusteria i per quina banda és la que travesses més freqüentment per creuar a l’altra banda; i el capçal, estaria al costat contrari.

  Sens dubte, els beneficis que aporten les mosquiteres a casa teva són molts. Protegeix la teva llar dels insectes aquest estiu amb les mosquiteres a mida de Tancal. Pots sol·licitar pressupost sense compromís!