Sol·licita pressupost sense compromís

  Carpintero de aluminio en Barcelona

  Els avantatges d’instal·lar mallorquines d’alumini a casa teva

  Les mallorquines d’alumini són una excel·lent opció per a aquells que busquen una solució pràctica i duradora per a les finestres. Aquestes persianes consisteixen en un conjunt de lamel·les que es poden ajustar per permetre el pas de llum i aire, però que també proporcionen una gran protecció contra el sol, la pluja i el vent. En aquest bloc, parlarem dels diferents tipus de mallorquines d’alumini, així com dels seus beneficis.

  Tipus de mallorquines d’alumini

  • Mallorquines fixes: aquestes persianes estan dissenyades per proporcionar protecció contra el sol i la pluja, però no es poden ajustar. Són ideals per a àrees on es vol protecció constant, com per exemple, en una finestra de bany o en un pati.
  • Mallorquines practicables: aquestes persianes estan dissenyades per ser ajustables, cosa que significa que es poden obrir i tancar segons calgui. Són ideals per a habitacions on es desitja més ventilació, com una cuina o una sala d’estar.
  • Mallorquines corredisses: aquestes persianes llisquen cap a un costat per obrir i tancar, cosa que les fa ideals per a àrees on l’espai és limitat, com a balcons o terrasses petites.
  • Mallorquines plegables: aquestes persianes es pleguen en seccions, cosa que significa que es poden obrir i tancar segons calgui. Són ideals per a àrees on es desitja més ventilació, com una cuina o una sala d’estar.

  Beneficis de mallorquines d’alumini

  Durabilitat: l’alumini és un material molt resistent que no es corroirà ni s’oxidarà amb el temps. Les mallorquines d’alumini duraran molt de temps i no necessitaran reparacions constants.

  Fàcil manteniment: l’alumini és un material fàcil de netejar i mantenir. Les mallorquines d’alumini només necessiten ser netejades regularment amb aigua i sabó suau.

  Protecció contra el sol: les mallorquines d’alumini proporcionen una gran protecció contra els raigs del sol, cosa que significa que poden ajudar a mantenir la llar més fresca durant els mesos d’estiu. També poden protegir els mobles i catifes de la decoloració causada per la llum solar.

  Aïllament tèrmic i acústic: les mallorquines d’alumini poden ajudar a reduir la pèrdua de calor a l’hivern i mantenir la llar més càlida. També poden ajudar a reduir el soroll exterior, cosa que significa que la seva llar serà més tranquil i confortable.

  Fusteria d’alumini a Granollers

  Si estàs interessat en instal·lar mallorquines d’alumini a casa teva, és important buscar una empresa de fusteria d’alumini de confiança. A Granollers, hi ha diverses empreses que ofereixen serveis de fusteria d’alumini, però és important triar-ne una que tingui experiència i una bona reputació. A Tancal, fusteria d’alumini a Granollers des de fa més de 30 anys, oferim una àmplia varietat d’opcions de mallorquines d’alumini, així com una garantia de qualitat en el nostre treball.

  En resum, les mallorquines d’alumini són una excel·lent opció per a aquells que busquen una solució pràctica i duradora per a les finestres. Hi ha diversos tipus de mallorquines dalumini disponibles, cadascuna amb les seves pròpies característiques i beneficis únics. Així doncs, si estàs interessat en instal·lar mallorquines d’alumini a casa teva a Granollers, pots comptar amb el nostre equip de Tancal. Amb l’ajuda dels professionals adequats, podràs millorar significativament l’aparença i la funcionalitat de les finestres amb les nostres mallorquines d’alumini. Contacta amb nosaltres i sol·licita pressupost sense cap compromís!