Sol·licita pressupost sense compromís

  Divisories d’oficina: què son i els seus beneficis

  A l’hora d’organitzar un espai de treball, és primordial tenir en compte la distribució que farem per aprofitar al màxim l’espai que tenim a la nostra disposició.

  A les organitzacions hi ha necessitats de comunicació i treball en equip que ens porten a espais oberts, però també hi ha necessitats de concentració, privadesa o confidencialitat que requereixen espais tancats. La solució adequada sempre serà una solució mixta amb diferents espais que cobreixin cadascuna d’aquestes necessitats.

  Organitzant l’espai de treball no només aprofitem l’espai de què disposem, sinó que també garantim el confort dels qui treballen i, en conseqüència, l’èxit i el rendiment de l’empresa.

  Tot i això, la productivitat d’una empresa té a veure principalment de com són d’eficients els empleats, però també depèn d’aspectes com la il·luminació, l’organització de l’espai, el nivell de l’aïllament que hi hagi o de la temperatura de l’ambient.

  És per aquest motiu que Tancal Fusteria d’Alumini us brindarà en aquest article una sèrie de consells sobre com introduir les divisòries d’oficina i quins beneficis aporten actualment.

  Què és una divisòria doficina?

  Les divisòries d’oficina són un sistema de mobiliari que permet crear divisions en espais oberts o diàfans sense la necessitat d’aixecar murs. La demanda d’aquest tipus de tancaments d’interior ha crescut paral·lelament al d’aquest tipus d’oficines.

  La principal funció d’aquestes mampares divisòries és la d’aconseguir unes condicions de privadesa determinades en espais oberts. Aquestes necessitats poden ser variables. Des d’una separació completa d’una part de l’oficina per a la realització de reunions, a la utilització de paravents perquè els treballadors tinguin el seu propi espai ia més evitar distraccions.

  El seu ús no està ni de bon tros limitat a les oficines, encara que sovint se les anomena així. Les podem trobar a hotels, centres de salut, escoles…

  Els beneficis de les divisòries d’oficina

  • Reducció de costos. La rapidesa que comporta instal·lar les mampares divisòries és molt més gran que la principal alternativa, que és aixecar envans. Per descomptat, això permet incórrer en menys despeses de personal i els materials són menys i més econòmics, oferint les mateixes o millors prestacions. Es tracta de construccions modulars que poden ser desmuntades i portades a un altre lloc.
  • Major aprofitament de la llum natural, sempre que es tracti de mampara transparent o mixta.
  • Transmet confiança al client. La percepció dels clients és un lloc obert i transparent, i no un lloc on hi ha coses amagades. Un exemple clar el trobem a les oficines bancàries, on fins i tot l’oficina del director es pot veure completament darrere del vidre.
  • Àmplia gamma de dissenys. En el cas de mampares cegues o mixtes, on es fan servir taulers melaminats, les possibilitats de dissenys són tantes com disseny de taulers, i són moltes. Per a les mampares de vidre, la utilització de vinils també aporta moltes opcions.
  • Insonorització o aïllament acústic. Amb les mampares divisòries de vidre es poden fer innombrables combinacions per aconseguir diferents aïllaments acústics. En aquest sentit, gruixos del vidre i de les diferents capes que es col·loquin dependran en gran manera.

  En definitiva, les mampares divisòries d’oficina són una excel·lent opció si cerques crear un refugi interior de la resta de l’àrea de treball en el teu negoci adaptat a les necessitats d’aquest.

  Les divisòries d’oficina de Tancal són una opció ràpida i econòmica. Els diferents formats que oferim a la nostra fusteria d’alumini aporten una gran varietat de dissenys, aportant, així, una major modernitat a les sales que vulguem implementar.

  No dubteu a posar-vos en contacte amb nosaltres, el nostre equip d’experts estarà a la vostra disposició per assessorar-vos i proporcionar-vos el producte que més s’adapti a les necessitats de la vostra empresa.