Sol·licita pressupost sense compromís

  Tipos de Puertas de Aluminio

  Tipologies de portes d’alumini

  Un dels productes estrella de la fusteria d’alumini a les llars de Barcelona són les portes gràcies els nombrosos avantatges que aporta a aquest tipus de tancaments. Per ajudar-te a trobar la que més s’adapta a les necessitats del teu habitatge anem a repassar els diferents tipus de portes d’alumini.
  En funció de la ubicació, distingim:
  Portes exteriors:
  Vindria a ser la porta d’entrada a la teva llar. Sens dubte, un dels tancaments més importants, de manera que optar per l’alumini com a material és una aposta segura per la seva resistència i durabilitat. No solen tenir vidre per tal de garantir la màxima seguretat.
  Portes interiors:
  Són aquelles que donen pas a zones de la casa com terrasses o jardins. Solen tenir vidre per permetre l’entrada de llum natural i dotar d’amplitud les estances en què estan.
  En funció de l’tipus d’obertura, diferenciem:
  Portes Corredisses:
  Com bé saps, consisteix en dues fulles que es llisquen horitzontalment sobre un marc. Són ideals per a obertures interiors cap a patis, jardins, galeries o terrasses de tota mena.
  Si no disposes de molt espai les portes corredisses són la teva millor opció. A més la seva fàcil manteniment la fan una alternativa molt desitjable per a qualsevol llar.
  Portes Practicables o Abatibles:
  Estan formades per una o dues fulles que s’obren verticalment sobre un mateix eix ja sigui cap a l’exterior o cap a l’interior.
  De la mateixa manera que les corredisses, poden usar-se en portes interiors que donen accés a sales d’estar o zones d’entreteniment. No obstant això, el seu ús més habitual és com a porta d’entrada. Es caracteritzen per un gran aïllament tèrmic i acústic.
  Quina porta s’emmotlla més a les teves necessitats?
  És senzill. Escull entre els tipus de portes d’alumini aquella que compleixi amb les qualitats que vols per a la teva llar segons la funció que vols que faci i la seva ubicació.
  Per ajudar-te en la presa de la decisió pots contactar amb els nostres experts Tancal.