Sol·licita pressupost sense compromís

  Tendències de les finestres d’alumini al 2022

  L’arquitectura, els interiors i l’estètica són, juntament amb la funcionalitat, les prioritats principals a tenir en compte a l’hora de construir una llar. Colors, textures i acabats són protagonistes en la majoria d’interiors que busquen estar a l’última estèticament. A causa de la pandèmia, els nostres conceptes han canviat i aquest any 2022 valorem especialment encara més la comoditat d’estar a casa, estar a gust i sentir-se bé entre parets.

  L’acabat de les finestres d’alumini també és primordial. Encara que al principi pensis més aviat en mobles i pintura, el color de la perfileria de les finestres que instal·lis també haurà d’anar d’acord amb la resta de la decoració.

  Et desvetllem a continuació les tendències dels colors en finestres d’alumini que marcaran aquest any 2022.

  – Acabats foscos texturats

  Si bé la tendència de fa uns anys eren els acabats brillants i polits, d’un temps ençà l’estil industrial s’està imposant. Acabats foscos amb textura rugosa i mat imitant les grans peces metàl·liques de color mat són protagonistes en moltes vivendes.

  – Finestres d’alumini efecte fusta 

  Allò rústic, acollidor i nòrdic de moment tampoc cedeixen la seva corona. Aquest tipus d’estil és un dels més perseguits encara avui en tota mena de construccions: des d’oficines, fins a cases de camp o fins i tot grans pisos a les ciutats.

  – Finestres de colors clars

  Els colors clàssics segueixen vigents. Els colors clars, grisos o blancs a les finestres d’alumini, segueixen sent una de les tendències en finestres aquest 2022. Aporten amplitud i calma als espais i permeten que aquests elements no molestin visualment ni interfereixin amb la resta de decoració de la llar.

  – Finestres amb acabats bicolor

  Què passa si l’estètica de les finestres ha de complir amb una normativa de comunitat o dels espais externs? Absolutament res. Aquest tipus d’acabats que oferim a Tancal, permeten seguir l’estètica marcada per la decoració a l’interior i complir amb l’estètica externa, que no ha de concordar amb l’escollida per tu personalment.

  Aquestes són les principals tendències d’aquest any, tú amb quina et quedes?

  El nostre equip Tancal, tant de Granollers com de Sant Cugat del Vallès, us pot aconsellar abans que prengueu la decisió sobre l’acabat en funció de l’espai i els vostres gustos. Envia’ns un missatge mitjançant el formulari de la nostra pàgina web i t’hi ajudarem.