Sol·licita pressupost sense compromís

  Tipos de Ventanas de Aluminio

  Quins tipus de finestres d’alumini hi ha?

  La fusteria d’alumini és l’opció preferida per a tancaments en la majoria de llars de Barcelona i per alguna cosa serà (consulta els seus nombrosos avantatges). La decisió sembla que està clara, però hi ha tantes opcions que és difícil escollir. A continuació repassem breument alguns dels tipus de finestres d’alumini per ajudar-te a escollir la que millor s’adapti a les teves necessitats.
  En funció de l’tipus d’obertura distingim:
  Finestres Fixes
  Són aquelles finestres d’alumini que com bé diu el seu nom no tenen la possibilitat d’obrir-se. Són ideals per a habitacions o edificis climatitzats sense necessitat de ventilació.
  Finestres Corredisses
  Com bé sabràs, són fulles que es desplacen horitzontalment sobre un carril inserit en el marc. Solen utilitzar-se en habitacions amb limitacions d’espai, així com en salons i plantes baixes amb jardí pels seus nombrosos avantatges.
  Finestres Batents
  S’obren amb una inclinació de la part superior a la inferior cap a l’interior. Segurament et sonen perquè són molt habituals en oficines, banys o garatges.
  Finestres Abatibles
  Potser són el sistema d’obertura de finestres d’alumini més clàssiques. Consisteixen en una o dues fulles que permeten una obertura lateral total. Ocupen molt espai quan estan obertes, així que són recomanables per a habitacions buidades de mobles i objectes.
  Finestres Oscil·lobatents
  Aquest tipus de finestres d’alumini combinen el millor de les finestres abatibles i de les batents.
  Quins tipus de finestres d’alumini s’adapten més al que necessites?
  Per escollir una finestra d’alumini o altra has de prendre el teu temps i pensar bé la teva decisió. Et recomanem que busquis sempre l’opció més còmoda per al teu dia a dia a casa.
  Escull en funció de l’espai de què disposis, de la línia de disseny que vulguis seguir i, lògicament, de l’ús que li vols donar. ¿Indecisió?
  Si tens dubtes, contacta’ns i deixa’t aconsellar pels nostres experts Tancal.