Sol·licita pressupost sense compromís

  Qué prestaciones debemos exigir a una Ventana de Aluminio

  Quines prestacions hem d’exigir a una finestra d’alumini

  Saps quines prestacions has demanar-li a una finestra d’alumini per casa teva? Com ha de ser la finestra ideal? Moltes vegades donem per òbvies funcionalitats de les finestres que haurien de ser essencials, però que, lamentablement, no sempre ho són. Per ajudar-te en l’elecció de les finestres ideals d’alumini per a la teva llar anem a donar-te una sèrie de consells que et seran de gran utilitat.
  Tot d’una podríem definir uns requisits primaris que com a element constructiu tota finestra ha de tenir sigui de el material que sigui. Lògicament, ha de permetre la màxima entrada de llum natural possible a l’habitatge, així com la visió cap a l’exterior. Tot això complint amb les funcions de ventilació i ventilació de la casa o el pis.
  Aquests serien els elements bàsics, però no hem de conformar només amb aquests sinó que hem de demanar més a una finestra d’alumini. Hem d’exigir certes prestacions que encara que no siguin bàsiques són indispensables per garantir el benestar en un habitatge. Els citem a continuació perquè els tinguis sempre presents:

  • Aïllant acústic: ha de protegir la nostra casa dels sorolls exteriors en la mesura del possible.
  • Impermeable i indeformable: no pot ser que plogui i hagi filtracions o que hagi vent i la finestra pateixi danys. Una bona finestra d’alumini ha d’evitar el pas de la pluja i de vent per salvaguardar el confort de la nostra llar.
  • Resistent: hem d’exigir una alta durabilitat davant el pas de el temps i els agents externs.
  • Fàcil manteniment: ha de ser fàcil de cuidar i netejar.
  • Estètica: la finestra d’alumini s’ha d’integrar perfectament a la decoració de la nostra llar pel que fa a forma i color.
  • Estalvi d’energia: ens ajudarà a evitar la pèrdua d’energia amb el que a part de contribuir a reduir l’impacte en el medi ambient, també ho notarem en les factures de final de mes.

  Les finestres d’alumini que construïm i instal·lem a Tancal com a experts en fusteria d’alumini uneixen totes les prestacions que hem de demanar a una finestra que acabem d’esmentar. Demana’ns una proposta de pressupost i comprova-ho.