Sol·licita pressupost sense compromís

  Carpintero de aluminio en Barcelona

  Què és una pèrgola bioclimàtica? Tot el que necessites saber

  Les pèrgoles bioclimàtiques són la darrera novetat per a jardins i terrasses. El seu innovador disseny està pensat per oferir ombra i regular la temperatura de la teva zona exterior sense necessitat d’obres ni una instal·lació complicada.

  Què és una pèrgola bioclimàtica i quina és la seva funció?

  Les pèrgoles bioclimàtiques són pèrgoles amb lamel·les orientables d’alumini motoritzades. El seu disseny de lamel·les orientables permet que aquestes es puguin obrir o tancar quan és necessari i, fins i tot, de forma automàtica. Així és possible triar quanta llum, ventilació o protecció es desitja a cada moment. I tot gràcies a un sistema eficient, intel·ligent i molt nou.

  La clau d’aquest tipus de pèrgoles estan sobre teulades, construïdes amb lamel·les d’alumini orientables i motoritzades, que es manegen amb una maneta, un interruptor o un comandament a distància, depenent del model. Poden girar-se i aturar-se en una determinada posició, permetent regular la quantitat de llum desitjada a cada moment. Gràcies a aquest innovador sistema, la temperatura està controlada, permetent gaudir de qualsevol zona exterior sigui quin sigui el clima. La possibilitat de voltejar els lames evita també l’efecte hivernacle, ja que l’aire s’està renovant constantment, prevenint que la calor s’acumuli.

  Així mateix, aquests lames que giren són estanques, de manera que quan plogui o neva, es pot continuar fruint sota la seva protecció sense por de mullar-se. De fet, compten amb un sistema de desguàs en un dels seus laterals que impedeix que l’aigua s’estany i caigui sobre l’espai on està instal·lada quan les lames tornessin a obrir-se.

  Els avantatges de les pèrgoles bioclimàtiques

  • Protecció solar

  Un dels avantatges d’una pèrgola bioclimàtica és que com que té un sostre amb làmines motoritzades pot regular l’entrada de la llum de forma còmoda i, per tant, ajudarà a baixar uns graus la temperatura. Això us farà estar més a gust sense haver de preocupar-vos per la radiació del sol a l’estiu.

  • Ventilació

  Un altre dels seus avantatges és que les làmines s’orienten automàticament per tenir el control de regular també la incidència del vent o la brisa. Així, en una àrea coberta per una pèrgola bioclimàtica podràs triar tu mateix. Vols que entre la suau brisa o prefereixis deixar aquest vent fora del teu abast?

  • Protecció contra la pluja

  Si hi ha precipitacions, les làmines es tanquen perquè estan preparades per evacuar laigua.

  • Mínim manteniment

  A diferència d’altres sistemes de protecció a l’exterior, les pèrgoles bioclimàtiques gairebé no necessiten manteniment, a diferència de les de fusta –amb tractaments anuals– o els tendals –que no protegeixen davant del vent–.

  • Àmplia varietat de dissenys i acabats

  Això permet que s’adopti a la perfecció a qualsevol jardí o terrassa, sigui quin sigui el seu estil. Fins i tot a manera de marquesines o porxos com a continuïtat del saló o la cuina. El disseny de les pèrgoles bioclimàtiques és actual, de línies minimalistes i atemporal.

  • Estalvi energètic

  Una solució que aporti ombra i refresqui l’exterior, també us ajudarà en regular la temperatura de l’interior de casa vostra –si la instal·lació està adossada o enganxada a la façana–.

  On puc instal·lar una pèrgola bioclimàtica?

  Aquest tipus de pèrgoles estan dissenyades no només per a jardins i terrasses privades, sinó també per a establiments d’hostaleria, com ara restaurants, bars o hotels, oferint una imatge actual, moderna i molt confortable.

  En definitiva, si vols guanyar espai a casa teva amb una estructura diàfana que pugueu gaudir cada dia de l’any, no dubteu a contactar amb Tancal. El nostre equip estudiarà les vostres necessitats i aplicarem la millor qualitat i tecnologia per donar-vos la solució òptima.