Sol·licita pressupost sense compromís

  Qué es la rotura del puente térmico

  Què és el trencament de pont tèrmic?

  El trencament del pont tèrmic (RPT) és un dels elements principals de les finestres d’alumini per aconseguir el màxim aïllament tèrmic possible.
  Un pont tèrmic és una zona puntual o lineal d’una finestra o una porta on es transmet més fàcilment la calor que a les zones que l’envolten. Sol ser habitual en finestres de vidre amb marc d’alumini. I és que el vidre actua d’aïllant, però l’alumini és un metall conductor i pot provocar petites pèrdues de calor. Això pot arribar a provocar la condensació de petites gotes d’aigua en els marcs o el que popularment coneixem com suar.
  La solució per evitar aquesta transmissió de calor és el trencament de pont tèrmic. Aquest procés consisteix a eliminar qualsevol possibilitat de contacte entre la part interior i la part exterior a través d’una material mal conductor. D’aquesta manera, es redueixen dràsticament les pèrdues de calor. A les finestres d’alumini el més habitual és utilitzar un separador de plàstic que s’introdueix directament en el perfil d’alumini que constitueix la finestra.
  Hi ha diferents sistemes per trencar el pont tèrmic, però el més utilitzat en tancaments d’alumini (finestres, portes, etc.) són les varetes de poliamida 6.6 reforçades amb un 25% de fibra de vidre. Es tracta d’un dels pocs productes termoplàstics acceptats per la normativa europea (UNE-EN 14024).
  Arribats a aquest punt, ja saps què és el pont tèrmic i perquè t’has de preocupar perquè tots els tancaments d’alumini de la teva llar disposen de bons sistemes per trencar-lo. Per obtenir més informació a l’respecte, no tens més que contactar-nos i el nostre equip d’experts resoldrà tots els teus dubtes. Pots sol·licitar pressupost ara, sense cap tipus de compromís.