Sol·licita pressupost sense compromís

  Qué es la rotura del puente térmico

  Què és el trencament de pont tèrmic?

  Què és el trencament de pont tèrmic?

  Introducció al Trencament del Pont Tèrmic (RPT)

  El trencament del pont tèrmic (RPT) és una tecnologia essencial a les finestres d’alumini, clau per assolir el màxim aïllament tèrmic. Aquest sistema avançat no només millora l’eficiència energètica de les finestres, sinó que també és vital per al confort i la sostenibilitat a les llars i edificis moderns.

  El trencament del pont tèrmic (RPT) és un dels elements principals de les finestres d’alumini per aconseguir el màxim aïllament tèrmic possible.
  Un pont tèrmic és una zona puntual o lineal d’una finestra o una porta on es transmet més fàcilment la calor que a les zones que l’envolten. Sol ser habitual en finestres de vidre amb marc d’alumini. I és que el vidre actua d’aïllant, però l’alumini és un metall conductor i pot provocar petites pèrdues de calor. Això pot arribar a provocar la condensació de petites gotes d’aigua en els marcs o el que popularment coneixem com suar.

  La solució per evitar aquesta transmissió de calor és el trencament de pont tèrmic. Aquest procés consisteix a eliminar qualsevol possibilitat de contacte entre la part interior i la part exterior a través d’un material mal conductor. D’aquesta manera, es redueixen dràsticament les pèrdues de calor. A les finestres d’alumini el més usual és utilitzar un separador de plàstic que s’introdueix directament en el perfil d’alumini que constitueix la finestra.

  Hi ha diferents sistemes per trencar el pont tèrmic, però el més utilitzat en tancaments d’alumini (finestres, portes, etc.) són les varetes de poliamida 6.6 reforçades amb un 25% de fibra de vidre. Es tracta d’un dels pocs productes termoplàstics acceptats per la normativa europea (UNE-EN 14024).
  Arribats a aquest punt, ja saps què és el pont tèrmic i perquè t’has de preocupar perquè tots els tancaments d’alumini de la teva llar disposen de bons sistemes per trencar-lo. Per obtenir més informació al respecte, no tens més que contactar-nos i el nostre equip d’experts resoldrà tots els teus dubtes. Pots sol·licitar pressupost ara, sense cap tipus de compromís.

   

  Què és un pont tèrmic i com afecta la teva llar?

  Un pont tèrmic és un punt o àrea en una finestra o porta on la calor es transmet més fàcilment que a les zones adjacents. Sol presentar-se en finestres de vidre amb marcs d’alumini, on l’alumini, com que és un metall conductor, pot provocar petites pèrdues de calor i portar a la condensació de gotes d’aigua, conegut com “suar”.

   

  Tecnologia Avançada al Trencament del Pont Tèrmic

  La tècnica més emprada en tancaments d’alumini, com ara finestres i portes, és l’ús de barres de poliamida 6.6 reforçades amb un 25% de fibra de vidre. Aquest material no només és efectiu sinó que també compleix les normatives europees (UNE-EN 14024), assegurant un rendiment i una qualitat òptims.

   

  La Importància de Triar Finestres amb RPT per a la teva Llar

  Optar per finestres dalumini amb RPT és una decisió intel ligent per a qualsevol llar. Aquestes finestres no només redueixen les factures denergia, sinó que també milloren el confort interior, evitant problemes comuns com corrents daire fred i condensació.

   

  Tancal: El teu aliat en solucions d’alumini amb RPT

  A Tancal som experts en proporcionar solucions d’alumini amb RPT. El nostre equip d’especialistes està preparat per assessorar-vos en l’elecció de les millors finestres per casa teva, garantint qualitat, eficiència i disseny a mida.