Sol·licita pressupost sense compromís

  puertas-aluminio

  Per què has d’instalar una porta d’entrada d’alumini

  Quan ens presentem en una llar de qualsevol familiar o amic, sempre tenim el costum de fixar-nos en la porta d’entrada, ja que és un complement de la casa que crida molt l’atenció i que acostumem a fixar-nos molt sovint. A Tancal Fusteria d’Alumini sabem que les primeres impressions són crucials així que oferim la millor varietat de portes d’entrada d’alumini per a qualsevol habitatge.
  En el nostre fusteria treballem amb el tipus de porta Ocultec, un sistema de porta panell decoratiu que integració al full, amb ruptura tèrmica i ferramentes de seguretat. Comptar amb aquest tipus de porta ens permet tenir diferents marcs i acabats segons cada necessitat.

  Porta d’entrada d’alumini tipo Ocultec.

  Per què recomanem per la teva porta l’alumini?

  Molt senzill. L’alumini és un dels materials més abundants de la terra, de manera que instal·lar una porta d’alumini a casa teva de Granollers, Sant Cugat de Vallès o voltants serà una cosa econòmica, ecològica i neta. Així mateix, l’alumini és un material inoxidable i molt resistent a qualsevol agent exterior, ajudant aixía les teves portes a mantenir una bona estètica sempre amb l’ajuda d’un senzill manteniment.
  A més, el que més ens agrada és la gran varietat d’acabats i colors que et permet l’alumini, ja que això implica poder ajustar-nos a cada habitatge i client segons la necessitat requerida.

  Beneficis de les portes d’entrada d’alumini:
  1. Gràcies a l’alumini com a material, la teva llar es mantindrà millor aïllada tant tèrmicament com acústicament, ajudant així també amb un estalvi econòmic.
  2. Les portes d’alumini són molt més resistents i eficients que un altre materials que s’utilitzen. A més té una gran durabilitat, aportant al teu habitatge una estabilitat i una seguretat a llarg termini.
  3. La seva lleugeresa i la seva alta resistència fan que el seu ús domèstic es cada vegada més habitual. A més, gràcies a la seva gran varietat d’acabats, aconseguiràs la porta d’alumini que millor encaixi amb l’estil de casa teva.
  4. Les portes d’alumini no requereixen gairebé manteniment.

  Si el que t’agrada és, principalment, impressionar als teus convidats, Tancal et recomana la instal·lació de les portes d’alumini ja que són una de les millors opcions per complir aquest desig. A més de ser unes portes, les quals queden molt ideals per a qualsevol casa, pots escollir el tipus de porta que més s’adapti als teus gustos i la més adequada per a la llar.
  L’equip professional de Tancal estarà disposat a ajudar-te i assessorar-te en tot el procés de decisió. Demana pressupost sense compromís i deixa’t seduir per l’alumini.