Sol·licita pressupost sense compromís

  Por qué debes poner Ventanas Correderas de Aluminio en Casa

  Per què has de posar finestres corredisses d’alumini a casa?

  ¿Finestres corredisses d’alumini per a la meva llar? ¿Sí o no? Si has arribat fins aquí, segurament t’hagis fet més d’una vegada aquesta pregunta (i és normal). Hi ha diversos sistemes per a les finestres d’alumini i cada un és ideal per a determinades situacions.
  Primer de tot, hem de dir que no cal tenir el mateix sistema d’obertura en totes els tancaments de l’habitatge, sinó que, com ja hem dit abans, haurem d’escollir un o altre en funció de les necessitats que tinguem per aquesta zona de la llar .
  Tornant al tema que ens incumbeix, les finestres corredisses són el sistema de tancament per excel·lència. És el sistema que s’ha emprat durant dècades en la gran majoria de blocs d’habitatges i cases. I malgrat que sorgeixen noves modes i opcions, segueixen sent un dels sistemes més emprats. Per alguna cosa serà. Vegem per què.
  Les finestres corredisses d’alumini presenten multitud d’avantatges, però la principal és el mínim espai que ocupen. A diferència de les finestres oscil·lobatents que sí ocupen un espai limítrof a l’obrir-se dins de l’habitació.
  L’espai és una cosa molt important ja no només en habitatges per temes de distribució de mobiliari i aprofitament de la zona habitable, sinó també en oficines i sales de treball. En aquests casos, els metres quadrats estan molt aprofitats i treure algun per poder obrir la finestra suposaria un problema. Amb el que les finestres corredisses són sempre la millor opció.
  És cert que també hi ha alguns inconvenients si ho comparem amb altres sistemes, com podrien ser un aïllament menor o la major dificultat per a la seva neteja.
  Sabent això, esperem que tinguis una idea més clara del tipus de finestres d’alumini que necessites per a la teva llar. Si vols més informació sobre les finestres corredisses, no dubtis en contactar-nos i els nostres experts resoldran tots els teus dubtes.