Sol·licita pressupost sense compromís

  Carpintería de Aluminio en Barcelona

  Els avantatges de la Fusteria d’Alumini per a la teva llar

  Per què és tan popular la fusteria d’alumini a Barcelona? Tant els especialistes com el públic en general coincideixen en els nombrosos avantatges que ofereix aquest lleuger i adaptable material enfront de l’PVC o la fusta. I és que, ofereix possibilitats de personalització infinites segons les necessitats i les preferències estètiques de la llar, tant en dissenys com en acabats.
  Les característiques de l’alumini li aporten molts beneficis a un habitatge. Vegem algunos.En primer lloc, a l’tractar-se d’un material robust i estable assegura consistència i durabilitat davant les inclemències del pas de el temps. L’òxid o les condicions meteorològiques com la radiació solar o la humitat, ja no són un problema.
  En segon lloc, la seva composició fa que sigui un gran aïllant tèrmic. D’aquesta manera, amb els tancaments d’alumini podràs tenir un control sobre l’eficiència energètica de la teva llar a la vegada que estalviaràs en les properes factures. Guanyaràs en benestar per a tu i els teus mantenint sempre estable la temperatura de casa teva. A més, podràs oblidar d’aquests sorolls del carrer tan molestos gràcies a la seva propietat com a aïllant acústic. Els beneficis citats al costat de la flexibilitat en quant a color i forma s’han convertit les finestres, les persianes i les portes d’alumini, entre d’altres tancaments, en l’opció preferida d’arquitectes i dissenyadors.
  Per si això fos poc, hem de destacar el fàcil manteniment de les estructures metàl·liques i els tancaments d’alumini, ja que no atreuen la brutícia gràcies als seus acabats lacats. A més els seus avaries són mínimes, no és tòxic i si estàs tan preocupat pel medi ambient com nosaltres t’agradarà saber que és cent per cent reciclable.
  Si vols informació més detallada sobre les opcions de la fusteria d’alumini a Barcelona que millor s’adapten al teu habitatge, contacta amb nosaltres.