Sol·licita pressupost sense compromís

  Mosquiteras de aluminio

  Com millorarà la teva vida amb mosquiteres d’alumini

  Arriba la primavera, la pujada de la temperatura, els mosquits … Tots sabem que adores la calor, però odies aquests animalons. Des de la nostra fusteria d’alumini a Barcelona anem a protegir-te dels mosquits i altres insectes de casa teva. La solució als teus problemes ha arribat: digues hola a les mosquiteres d’alumini i gaudeix del bon temps.
  Com millorarà la teva vida una mosquitera? Molt senzill, posa-hi atenció perquè anem a explicar-te com guanyaràs en qualitat de vida.
  D’una banda, estan aquelles nits interminables d’estiu amb altes temperatures a les que no pots posar l’aire condicionat per dormir perquè és dolent per a la teva salut. No obstant això, tampoc pots obrir la finestra perquè en uns minuts s’omple la teva habitació de mosquits amb ganes de muntar-se un festí. Cada nit es converteix en un malson. Insomni i somni interromput provocat pel molest brunzit d’aquests insectes. Acaba amb aquesta situació!
  D’altra banda, ara que comença la primavera et seran de gran utilitat per poder obrir les finestres sense por. I és que també actuen com a barrera davant el pol·len i qualsevol altra partícula suspesa en l’aire que pugui provocar al·lèrgia.
  Apostar per una mosquitera d’alumini a casa és d’allò més beneficiós per al teu confort, oi? Doncs, a més, podràs oblidar-te de comprar insecticides que deixen mala olor i contaminen el medi ambient o aparells electrònics que et molesten amb les seves llums. I si tens mascotes ja no hauràs de tornar a preocupar-te per deixar les finestres obertes, ja que les mosquiteres evitaran que saltin a la finestra o caiguin.
  En Tancal, Tancaments d’Alumini busquem sempre el teu benestar i per això ens encarreguem de la instal·lació de mosquiteres d’alumini a mida en menys que canta un gall. En tenim de tots els tipus: mosquiteres enrotllables, plisades, fixes o corredisses. Explica’ns les teves necessitats i buscarem la ideal per a tu.
  Fotografía cabecera: Foto de patrón creado por jcomp – www.freepik.es