Sol·licita pressupost sense compromís

  como-escoger-las-mejores-ventanas-aluminio-tancal-carpinteria

  Com escollir les millors finestres per casa teva?

  Les finestres de casa teva tanquen malament, tenen problemes de condensació i el vidre amb prou feines aïlla? No hi ha dubte! Necessites posar en marxa una renovació a casa teva per solucionar aquest afer perquè, encara que semblen un element irrellevant, les finestres són clau perquè la teva casa sigui un lloc còmode i sostenible.

  Abans de substituir les finestres per altres de més eficients, els professionals de Tancal Fusteria d’Alumini us donem els millors consells per triar els materials idonis i que les finestres deixin de ser el taló d’Aquil·les de casa teva. Pren nota!

  De què depèn la capacitat d’aïllament d’una finestra?

  És poc lògic que tinguis un bon sistema de calefacció o aire condicionat si per les finestres s’escapa una part de la calor o el fred que es genera, oi? Una bona elecció de finestres influirà no només en l’aïllament de casa de temperatures extremes, també a l’hora de mantenir una temperatura agradable i reduir la factura de la llum.

  A més, les finestres no només et proporcionen llum natural, també aïllen tèrmicament i acústicament la teva casa de l’exterior. Segons els experts de la fusteria dalumini Tancal, perquè les teves finestres encaixin perfectament a casa teva, has de parar atenció a aquests tres factors: el mode d’obertura, el vidre i el material de tancament.

  Sistemes d’obertura d’una finestra: pros i contres

  Hi ha diferents tipologies d’obertures per a les finestres que s’escullen segons l’espai que tingueu, del tipus d’estada de la casa i de l’ús que doneu a la finestra. Els més habituals són:

  • Abatibles o practicables: són aquelles finestres l’obertura de les quals és lateral, com les de la imatge que adjuntem a continuació. La fulla gira sobre un eix vertical, recolzant-se en frontisses. El seu principal avantatge és que ofereixen una obertura total i un tancament hermètic. El seu inconvenient és que necessiten més espai disponible per poder obrir-les.

  • Corredisses o de guillotina: són aquelles les fulles de les quals estan dividides en dues parts, es desplacen sobre carrils i llisquen de forma vertical o horitzontal. El seu avantatge és que no ocupen espai addicional en obrir-se amb el que són les finestres ideals per a estades petites. El seu inconvenient més gran és que l’angle d’obertura està limitat a un full i el tancament no és del tot hermètic.

  • Oscil·lo batent: aquelles finestres que permeten una doble obertura, lateral i inclinada cap a l’interior. Els seus avantatges són similars als abatibles i, a més, proporcionen el millor aïllament acústic, fet que els fan perfectes per a espais que necessiten àmplies dosis de ventilació i poc soroll.

  • Pivotant: les que la fulla de la finestra gira al voltant d’un eix central. Si aquest és vertical, es tracta d’una finestra pivotant i si és horitzontal, basculant. S’utilitzen en habitacions golfes, teulades…

  El millor vidre per garantir la màxima qualitat

  Els vidres poden ser simples o dobles, sent aquests darrers els que ofereixen un major aïllament tèrmic i acústic. Estan formats per dos vidres separats per una cambra d’aire o gas. El gruix del vidre pot assolir els 4 mm i la càmera pot oscil·lar entre els 6 i els 15 mm. Com més gruix d’aquesta, més aïllament, asseguren els professionals de Tancal.

  A Tancal podràs trobar diferents tipus de vidre amb què treballem: transparent, translúcid, temperat i baix emissiu, amb gran capacitat aïllant.

  El marc, més que estètica

  Els marcs de les finestres poden ser de fusta, d’alumini, d’alumini amb trencament de pont tèrmic o de PVC. Aquests últims ofereixen el millor aïllament tèrmic i, per tant, la millor eficiència energètica a casa. Suposen un estalvi del 50% pel que fa a la finestra amb marc d’alumini i del 15% pel que fa a la fusta.

  Aleshores, quina és la finestra ideal?

  Els experts de Tancal ho tenen clar: cada habitatge és un món, i per això els nostres tècnics s’encarreguen d’assistir a la teva i estudiar quina és la millor solució per a l’estada. Paral·lelament, et dissenyen un pressupost a mida i personalitzat sense cap compromís.

  Demana ara l’assessorament personalitzat sense cost!