Sol·licita pressupost sense compromís

  Ventajas de la Rotura del Puente Térmico

  Avantatges de la Ruptura del Pont Tèrmic

  Si estàs llegint aixó és perquè ja saps què és la Ruptura de el Pont Tèrmic, però saps per què és tan important per als teus tancaments d’alumini? Coneixes els avantatges de la Ruptura de el Pont Tèrmic (RPT)?
  A continuació repassarem tots i cadascun dels beneficis de l’ús de la Ruptura de el Pont Tèrmic perquè els tinguis presents. destaquem:

  • Estalvi d’energia. Les legislacions nacionals i europees cada vegada estan més preocupades per la cura de l’medi ambient i la reducció d’emissions de diòxid de carboni a l’atmosfera. La RLT juga un paper molt important en aquest aspecte, ja que ajuda a millorar l’eficiència energètica de les llars.
  • Menys condensacions en els marcs. Les condensacions solen ser habituals en zones amb climes freds on les temperatures exteriors arriben a quotes molt baixes. El contrast de l’exterior amb l’interior dels habitatges, on la humitat és una mica elevada, provoca el fenomen de la condensació. Això es deu al fet que el perfil interior de la finestra està per sota del punt de rosada i fa que apareguin aquestes gotes que “suen” de la finestra. La Ruptura de el Pont Tèrmic eleva la temperatura superficial de la part interna i d’aquesta manera es redueixen les possibilitats de condensacions o el que comunament anomenem “suar”.
  • Acabats diferents per a interior i exterior. A l’utilitzar varetes podem personalitzar les cares interior i exterior de la finestra d’alumini en base als teus gustos. D’aquesta manera, pots tenir un disseny extern que segueixi l’estètica de l’edifici i personalitzar a la part interna en funció de l’estil del teu habitatge.
  • Complir amb la llei de el nou Codi Tècnic d’Edificació d’Espanya. Hi ha una llei en gran part del territori espanyol que obliga que els tancaments d’alumini tinguin RLT.

  Si vols gaudir de tots els avantatges de la Ruptura de el Pont Tèrmic a les finestres i portes d’alumini de la teva llar, no has de fer més que contactar-nos i sol·licitar més informació.