Sol·licita pressupost sense compromís

  Els beneficis d’instal·lar el tendal ideal

  Un tendal és un bàsic en terrasses i jardins durant l’estiu, ¿esteu d’acord? Ens ofereix una bona protecció de el sol i actua com a element tèrmic per disminuir la sensació de calor. A més, s’ha convertit en un element imprescindible per a gaudir de la nostra terrassa a les hores de calor o simplement, per relaxar-te a l’ombra a l’estiu i estar més fresc…
  És per això que us direm alguns beneficis per convèncer-vos que un tendal de qualitat, és indispensable a casa vostra, tenint en compte que, a Tancal, oferim els tendals ideals segons la terrassa, balcó o jardí de la vostra llar.

  • Sabies que un bon tendal redueix fins 10ºC la temperatura de casa teva?

  Sí, és així com ho llegeixes! Els primers dies calorosos abans que arribi l’estiu oficial ens recorden que cal prendre mesures. Sabem que hi ha l’alternativa de l’aire condicionat per defensar la nostra llar de les altes temperatures però no és la millor i, ja no només per salut (aquest aire ressec), sinó també per prevenir una factura elèctrica excessiva. Segons algunes fonts, la instal·lació d’un tendal et pot ajudar a estalviar un 80% en el consum de l’aire condicionat.

  • Els tendals tenen una vida mitjana de 10 anys

  Els tendals són duradors i alguns poden arribar a durar més però perdent el color i la tensió. Et deixem alguns consells perquè prenguis nota:

  1. Recorda recollir el tendal si plou o fa vent.
  2. Espera a que estigui sec sempre per recollir-lo, en cas contrari, la humitat podria provocar taques o floridura al tendal.
  3. Si tot el mecanisme del tendal funciona, canviar només la lona per renovar és un bon truc, et sortirà més econòmic!
  • Existeixen els tendals monitoritzats

  En només uns segons, el tendal baixa a l’alçada de la terrassa que vulguis. Ho fa gràcies al sistema de motorització que Tancal Aluminis et pot instal·lar fàcilment. A més de resultar més còmode, la lona queda perfectament tensada i el tendal dura més, ja que les obertures i tancaments són més suaus. Si el que busques és comoditat, ja t’hem donat la solució!

  • Els tendals s’han convertit en un element decoratiu més

  Són moltes les façanes que compten amb aquest tipus d’instal·lacions. L’elecció de les lones d’un tendal ajudaran a crear un estil decoratiu a la façana de casa teva. Podràs personalitzar així la teva terrassa, les finestres o el teu local comercial. Tingues cura de la decoració i no t’oblidis d’un element decoratiu tan important com aquest.
  No ens cal afegir res més bàsic que aquestes quatre avantatges per ajudar-vos a decidir. És una bona inversió no? És molt pràctic, combina funcionalitat i estètica i, a més, és útil els dies de pluja gràcies al seu teixit impermeable. Et decideixis finalment per motoritzat o no, gran o petit, en Tancal podem dir sense por que ens doni una insolació, que hi ha un tendal perfecte per a cada necessitat.