Sol·licita pressupost sense compromís

  Al món actual, on l’estalvi energètic no és només una opció, sinó una necessitat per al benestar del planeta i l’estalvi econòmic a casa nostra, Tancal s’erigeix com el teu aliat estratègic.

   

  Imagina una casa on cada element contribueix a un consum energètic més baix, on la comoditat i la sostenibilitat van de la mà. És la casa que Tancal vol construir amb tu.

  Solucions eficients i de qualitat

  La nostra gamma de productes està dissenyada pensant en el teu confort i l’eficiència energètica de casa teva. Des de finestres de doble vidre fins a portes corredisses i tancaments de terrasses, cada producte està fabricat per oferir-te el màxim aïllament tèrmic i acústic.

  Finestres de doble o triple vidre

  Perfils d’alumini amb trencament de pont tèrmic (RPT)

  Sellats eficients

  Persianes i porticons

  Vidres de baixa emissivitat

  Portes amb aïllament reforçat

  En escollir Tancal, tries una millora rellevant en l’eficiència energètica de casa teva, cosa que no només beneficia la teva economia, sinó també el medi ambient.

  La teva millor elecció, el teu benefici més gran

  Reducció en el consum d’energia: Els productes de Tancal estan dissenyats per maximitzar l’eficiència energètica, cosa que es tradueix en un estalvi considerable a la factura.

  Confort tot l’any: La tecnologia d’aïllament tèrmic de les nostres solucions assegura una llar càlida a l’hivern i fresca a l’estiu, elevant el confort del vostre espai de vida.

  Contribució al medi ambient: En reduir el consum d’energia, contribuïx a la disminució de la petjada de carboni, un pas essencial cap a un futur més sostenible.

  Inicia el teu Projecte d’Estalvi Energètic amb Tancal

  Ara és el moment de fer el primer pas cap a una llar més eficient i confortable. A Tancal estem preparats per assessorar-vos i oferir-vos les millors solucions en fusteria d’alumini, contribuint al vostre projecte d’estalvi energètic.

  Inicia el teu Projecte d’Estalvi Energètic amb Tancal

  Ara és el moment de fer el primer pas cap a una llar més eficient i confortable. A Tancal estem preparats per assessorar-vos i oferir-vos les millors solucions en fusteria d’alumini, contribuint al vostre projecte d’estalvi energètic.

  Preguntes freqüents

  Per què Triar Alumini per a la meva Llar?

  L’alumini, gràcies a la seva versatilitat i propietats aïllants, ha esdevingut el material preferit per a aquells que busquen combinar funcionalitat, estètica i eficiència energètica.

   

  A Tancal, utilitzem alumini de la més alta qualitat per garantir que les teves finestres, portes i tancaments no només siguin duradors, sinó que també t’ajudin a mantenir una temperatura agradable a casa teva durant tot l’any. Això significa menys dependència de sistemes de calefacció i refrigeració, cosa que es tradueix en un estalvi significatiu a la factura d’energia.

  Serà la meva llar més eficient?

  La nostra experiència ens ha permès transformar nombroses llars, adaptant-les a les necessitats d’eficiència energètica del segle XXI. Cada cas dèxit és un testimoni del compromís de Tancal amb la qualitat i la sostenibilitat. A través de la instal·lació dels nostres productes, els nostres clients han aconseguit reduir el consum energètic, millorant significativament el confort de la seva llar.

  Puc finançar el meu pressupost?

  Som conscients que la millora en l’eficiència energètica de casa teva és una inversió a futur. Per això, a Tancal oferim opcions de finançament flexibles que et permeten implementar solucions energètiques sense comprometre la teva economia actual.

   

  El nostre objectiu és facilitar-te l’accés a una llar més sostenible, per això t’oferim assessorament personalitzat per trobar l’opció de finançament que millor s’adapti a les teves necessitats.

  Sol·licita pressupost sense compromís

  Contacta amb nosaltres i el nostre equip de professionals et respondrà l’abans possible.