Sol·licita pressupost sense compromís

  instalación de toldos

  Per què has d’instal·lar tendals d’alumini al teu habitatge?

  Arriba el bon temps, les altes temperatures i aquest sol de agobiador que no et deixa viure. Perquè puguis gaudir de la primavera i l’estiu sense problemes, la millor solució és la instal·lació de tendals d’alumini a la terrassa oa les finestres de casa teva que estiguin més exposades a les radiacions solars.
  Com experts en fusteria d’alumini a Barcelona, ​​anem a repassar les principals avantatges dels tendals d’alumini perquè prenguis consciència de la seva importància.
  En primer lloc, i encara que sembli una obvietat, els tendals per a balcons o terrasses permeten tenir ombra o sol quan es desitja. Sense adonar-te vas a aprofitar uns metres útils de casa teva que abans pràcticament no feies servir.
  Les possibilitats de formes i materials que ofereixen els tendals fan que siguin un element més a tenir en compte en el disseny d’una casa. Els tendals d’alumini aporten estil al teu habitatge.
  És ben conegut per tots quins són els efectes negatius de les raigs de sol sobre mobles, marcs de finestres, cortines, sòl i qualsevol altre element sobre el qual tingui una projecció continuada. No obstant això, amb un bon para-sol, ja no tindràs de què preocupar-te. Podràs protegir el mobiliari de l’interior de casa teva i a el mateix temps, allargues la seva vida útil.
  Així mateix, en els dies d’estiu en què les temperatures arribin a cotes altes i sigui inevitable que encenguis l’aire condicionat, un bon tendal t’ajudarà a reduir el consum energètic. Els tendals al costat de les finestres d’alumini adequades faran que acabis estalviant en la temuda factura de la llum dels mesos d’estiu.
  En Tancal, som experts en la fusteria d’alumini i en la instal·lació de tendals a Barcelona. És per aquest motiu que comptem amb els millors models de tendals per a finestres, terrasses i balcons. Explica’ns les teves necessitats i farem una proposta a mida per al teu habitatge.