Sol·licita pressupost sense compromís

  Per què has d’instal·lar mosquiteres a la teva llar

  Es va apropant el bon temps i amb ell, insectes i pol·len … I quina mandra! A Tancal t’oferim una solució molt eficaç que és Instal·lar una mosquitera a les finestres i/o portes de la teva llar.
  Una mosquitera és un bastidor que es col·loca en finestres i portes per tal d’evitar que entrin insectes i altres animals a l’interior de l’habitatge. A més, impedeix l’entrada de pols i altres partícules que es troben suspeses en l’ambient, com pot ser el pol·len. Nosaltres, t’oferim diferents formes i mides de mosquiteres, totes elles amb materials de total qualitat.
  Anem a veure quins són els beneficis que ens aporten:

  Alllunyar els insectes

  Com hem dit anteriorment, les mosquiteres tenen la capacitat d’aturar insectes no desitjats. Això és especialment important durant els mesos més calorosos, quan proliferen mosques, mosquits i altres plagues.

  Estil

  Les mosquiteres decoratives poden proporcionar un impacte addicional a l’entrada de casa teva al temps que oculten una mosquitera en ple funcionament. A Tancal proposem les opcions més modernes, com dissenys d’alumini, que decoren i estilitzen la llar.

  Seguretat

  Les mosquiteres de Tancal, fetes de materials molt resistents, estan dissenyades per evitar l’accés d’estranys a la teva llar. Tant les xarxes com els marcs són molt forts i prevenen l’atac de lladres, ja que són difícils de manipular.
  A més, són perfectes per impedir que els nens accedeixin a determinades àrees. Una opció molt millor que haver de tancar totes les portes, les mosquiteres són una excel·lent solució per gestionar l’accés i mantenir els nens assegurances i a la vista a casa.

  Estalvi d’energia

  L’ús de mosquiteres habilita un flux natural d’aire. Aquesta ventilació natural ajuda a que tota la casa es mantingui fresca durant els mesos més càlids sense la necessitat d’utilitzar constantment costosos sistemes d’aire condicionat per regular la temperatura interior. Així que, això, pot representar un important estalvi d’energia, beneficiós per al pressupost familiar i el medi ambient.

  Privacitat

  Les mosquiteres proporcionen privacitat, ja que la instal·lació d’aquesta dificulta que algú pugui veure l’interior, especialment des de la distància. Per contra, els que són dins poden veure l’exterior amb facilitat.
  En definitiva, instal·lar mosquiteres a casa teva és la millor opció per renovar i refrescar l’aire impedint el pas de qualsevol factor extern. Si vols saber més informació, contacta amb el nostre equip que estarà disposat a resoldre tots els teus dubtes i a dissenyar un pressupost a la seva mida SENSE COMPROMÍS.